Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Två tjejer sittandes på golvet framför soffbordbord
Mat & dryck
Spa & relax

The Evening Elite Retreat

The Evening Elite Retreat är spapaketet för dig som vill få ut det mesta av din upplevelse hos oss. Njut av boende i fina hotellrum, en läcker tvårätters middag och ett kvällsbesök på Vana Spa.

Om erbjudandet

Gör dig redo för en kväll du sent kommer att glömma med vårt spapaket The Evening Elite Retreat! Detta spapaket har verkligen allt du behöver för en komplett hotellupplevelse; En läcker tvårätters middag, inträde till Vana Spa och övernattning i ett av våra fina hotellrum.

Checka in och gör dig redo för en fantastisk kväll. När du stiger in på Ad Astra by Elite kan du lämna vardagens tristess bakom dig. Här finns allt från biljardbord, karaokerum, biosalong, flera barer och fantastiska restauranger.

Njut av en tidig middag kl. 17.00-19.00 innan du stiger in på Vana Spa för en avkopplande stund med bastu, pooler och spabehandlingar. Kombinera ett uppfriskande träningspass på det stora gymmet med en härlig stund inne på vårt fina spa. Stanna uppe till solen går ner bakom horisonten och dröm dig bort till Rivierans varma nätter. Våra restauranger och barer ser till att ditt glas fylls med färskpressade frukter, läckra drinkar och smaker som får dig att drömma dig bort till medelhavets ljumna vindar.

Beställ in bubblande Champagne och sjung dig hes i karaokerummet innan du låter natten omfamna dig. Dagen därpå kan du minnas dig tillbaka till din kväll medan du njuter av hotellets härliga frukost.

Välkommen att boka The Evening Elite Retreat!

boka här

Ingår i paketet

  • Spainträde 19-22
  • Tvårätters middag
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & wifi
Från 3681 SEK/natt