Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Drink på en bardisk i en vacker bar

Sparkling Midnight Spa at the Riviera

Vad sägs om bio, fördrink, middag, midnattsspa och en ljuvlig övernattning? Vi kallar det Sparkling Midnight Spa at the Riviera!

Välkommen att checka in hos oss på Rivieran och inled eftermiddagen med en stunds biomys i vår biograf Isola d'Elba. Efter avslutad film är det dags att bege sig till rummet för en snabb uppfräschning för att sedan ta sikte på spektakulära baren Luce. Här serveras en fördrink innan ni slår er ned i restaurangen och njuter av en italiensk tvårätters middag.

Efter avslutad middag är det dags att byta om och bege sig till Vana Spa Snäckviken. Här möts ni av ett 1000 kvm stort spa med inom- och utomhuspooler, hamam, ång- och torrbastu, kallkälla, fotbadsstation och upplevelseduschar. Kryp ner i en av de ångande varma utomhuspoolerna och njut av ett glas prosecco och jordgubbar under stjärnhimlen.

Efter några ljuvliga timmar i spat är det dags att dra sig tillbaka till rummet. Om ni önskat turndown service har vår personal sett till att förbereda ert rum inför natten. Efter en dag fylld av härliga aktiviteter och intryck sover ni sedan gott och vaknar utvilade till en delikat à-la-carte-frukost och frukostbuffé.

Ingår i paketet

  • BOENDE I DUBBELRUM
  • BIOVISNING
  • TVÅRÄTTERS MIDDAG
  • SPAINTRÄDE 22.00-01.00
  • FRUKOST & WIFI
Från 3496 SEK/natt