Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Dinner, Cinema & Relax

Gör er redo för ett dygn ni sent kommer att glömma med vårt spapaket Dinner, Cinema & Relax!

Om erbjudandet

Detta spapaket har verkligen allt ni behöver för en komplett hotellupplevelse på nyår: En läcker tvårättersmiddag, bestående av för- & varmrätt i vår restaurang Vivace, nyårsfilm i vår biosalong Isola d'Elba, inträde till Vana Spa Snäckviken och en övernattning i ett av våra hotellrum i nio olika rumskategorier. Kvällen till ära håller vi extra öppet ända fram till klockan 03:00 i vår hotellbar Luce, där vår DJ bjuder på nyårsstämning. Starta sedan det nya året på allra bästa sätt med en långfrukost på nyårsdagen.

Skulle ni hellre vilja ha ett ännu mer exklusivt paket med extra allt? Boka då gärna vårt logipaketet med bland annat femrätterssupé, champagne, dryckespaket med mera. Läs mer här New Year at the Riviera

Ingår i paketet

  • Boende i dubbelrum
  • Tvårätters middag
  • Nyårsfilm
  • Entré till Vana Spa Snäckviken
  • Frukost & wifi
Från 4200 /natt
Södertälje

Ad Astra by Elite

Västra Mälarehamnen 9

Upptäck Ad Astra by Elite, ett italienskt koncepthotell och upplevelse där destinationen är resan. Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen. Allt från italiensk mat, fantastiskt spa och nöjen så som bio och petanque. Ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna. Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm.

Ad Astra by Elite är ett helt djurfritt hotell, inklusive alla enheter och utomhusmiljöer som La Piazza. Endast ledarhundar undantas från regeln och är välkomna överallt. Inga andra djur tillåts på hotellet.

Från
4200