Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Spa & relax

Day Dreamer Get Away

Unna dig en extra härlig hotellupplevelse med vårt spapaket Day Dreamer Get Away. Här ingår boende, middag och en utsökt frukost. Efter frukosten är det dags att bege sig till Vana Spa för att avsluta din vistelse med total avkoppling mellan 10.00-13.00.

Om erbjudandet

Välkommen till Ad Astra by Elite, beläget bara 28 minuter söder om Stockholm, och njut av allt vad hotellet har att erbjuda. Umgås tillsammans i de ombonade hotellmiljöerna med Champagne-karaoke, shuffleboard, biljard och biograf. 

Checka in på något av hotellets fint inredda dubbelrum. Under kvällen ingår en tvårätters middag bestående av förrätt och varmrätt på hotellets härliga restaurang. Kryp sedan ner i rummets dubbelsäng med sköna kuddar och vakna upp till en utsökt frukost.

Efter frukosten är du välkommen till hotellets fantastiska Vana Spa mellan 10.00-13.00. Njut av en avkopplande miljö med en inomhuspool, flera bastus, loungeområden och dubbla utomhuspooler med utsikt över Snäckviken. Vi erbjuder även en mängd olika spabehandlingar för dig som vill förgylla din spavistelse ytterligare.

Boka här

Ingår i paketet

  • SPAINTRÄDE 10.00-13.00
  • TVÅRÄTTERS MIDDAG
  • BOENDE I DUBBELRUM
  • FRUKOST & WIFI
Från 3681 SEK/natt