Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Loungebäddar framför inomhuspool
Spa & relax

Afternoon indulgence

Stig in till Vana Spa och koppla av i en unik miljö fylld av härliga spaupplevelser. Efter spa väntar en lyxig tvårätters middag och övernattning i ett av våra fina rum.

Om erbjudandet

Afternoon indulgence innebär tid att bara vara. Tid att njuta av härliga spaupplevelser, vackra miljöer och läcker mat. Som medlem i Elite Hotels Rewards bokar du självklart till bästa pris. 

Ditt besök inleds vid 13.00 med ett lyxigt besök på Vana Spa. Här väntar tre exklusiva pooler med möjlighet att fånga solen från den härliga utomhusdelen. För dig som vill unna dig en extra lyxig upplevelse finns ett stort urval av spabehandlingar, bastus och avkopplande loungeområden. 

Iklädd morgonrock och tofflor kan du sedan ta dig vidare upp till ditt fina hotellrum för en stunds avkoppling på rummet. Bred ut dig på den stora sängen och dröm dig bort till Rivierans drömlika miljöer. Snart väntar en fantastisk tvårätters middag bestående av förrätt och varmrätt med en doft av Medelhavet. 

Fylld av intryck från dagens upplevelser kan du sedan välja att avsluta dagen med en uppfriskande drink i en av hotellets många barer, bjuda med ditt sällskap för en stunds Champagne-karaoke eller helt enkelt bara njuta av Rivierans myllrande miljöer endast 28 minuter från Stockholm. Vakna sedan upp till en utsökt frukost.

Boka här

Ingår i paketet

  • SPAINTRÄDE 13.00-16.00
  • TVÅRÄTTERS MIDDAG
  • BOENDE I DUBBELRUM
  • FRUKOST & WIFI
Från 3681 SEK/natt