Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Mysigt hotellrum med utsikt över vinterlandskap

I am cross country skiing - All in

Njut av härliga dagar med skidåkning och goda middagar. The Wood Hotel by Elite ligger mitt i centrala Skellefteå med närhet till många fina skidspår.

Om erbjudandet

I detta paket ingår allt ni behöver för en lyckad skidsemester; fantastiskt boende, två lyxiga middagar, transfer till skidanläggning och skidförvaring.

Checka in på The Wood Hotel by Elite där en välkomnande VIP på rummet väntar. Ge dig ut på en härlig tur på längdskidor, gå till gymmet på våning 18 eller koppla av en stund på hotellrummet. 

En av kvällarna väntar en läcker 4-rättersmiddag på restaurang Mandel, vår fina restaurang med en norrländskt/samiskt inspirerad meny gjord av lokala råvaror från närområdet. Här kan du känna dig som hemma i en mysig och avslappnad restaurangmiljö i hjärtat av hotellet.

Dagen därpå vaknar ni upp utvilade till vår stora frukostbuffé innan skidspåret åter kallar. Vi erbjuder skidförvaring samt karta över stadens bästa skidspår så att ni inte missar guldkornen. Vår transfer hämtar er vid hotellet och tar er hela vägen till Vitbergets skidanläggning där många av spåren har sin början. För er som önskar finns även möjlighet att lägga till skidhyra, fråga gärna oss vid bokning för förslag på utrustning som passar er.

Den andra kvällens middag intas på vår populära restaurang Miss Voon där en asiatiskt inspirerad 3-rättersmeny väntar. Slå er ner och njut av den hänförande utsikten från 19e våningen. Varmt välkommen att boka er nästa skidsemester hos oss!

Ingår i paketet

  • 3-rättersmiddag på Miss Voon
  • 4-rättersmiddag på Mandel
  • Boende i deluxerum eller svit
  • Transfer till skidanläggning
  • Skidförvaring
Från 3850 SEK/Natt

Skicka en förfrågan till The Wood Hotel by Elite, Skellefteå

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.

In- och utcheckning :