Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Pass liggandes på hotellsäng

Passa på med Elite

Utgånget pass? Oroa dig inte, nu är det till din fördel!

Om erbjudandet

Skippa stressen över passtider och använd ditt utgångna pass till att få upp till 30 % rabatt på Elite Hotels. Boka en okomplicerad och lyxig semester på något av våra hotell och ta vara på den efterlängtade sommaren i Sverige. Med vårt erbjudande kan du boka upp till 6 nätter för bästa pris. Som medlem erhåller du dessutom ytterligare rabatt. Bli medlem här!

Varför lämna när det är som bäst? Njut av ljusa sommarnätter, soldränkta uteserveringar, uppfriskande bad och grönskande natur. Vi erbjuder hotell runt om i hela landet. Bo centralt och utforska platser du håller kär eller kanske aldrig sett förut. Upptäck storslagen natur och magiska vyer uppe i norr eller livliga stadspärlor som erbjuder gastronomiska upplevelser från hela världen. Vi har gjort det enkelt för dig. Checka in med kompisgänget, partnern eller hela familjen. Endast en person i sällskapet behöver visa upp sitt utgångna pass i receptionen för att ta del av erbjudandet.

På alla våra hotell ingår alltid fri wi-fi och en fantastisk frukostbuffé. Vi bäddar för maximal harmoni och njutning oavsett destination. Att bo på Elite Hotels är en resa i sig, en oförglömlig upplevelse. Varmt välkommen!

I erbjudandet ingår

  • Upp till 30 % rabatt
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 773 SEK/natt