Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
En kringla liggandes på en blå och vit duk

Oktoberfest

Välkommen att fira Oktoberfest på The Bishops Arms. Kombinera besöket med en härlig hotellvistelse och njut av god tysk öl och mat!

Om erbjudandet

Fira Oktoberfest med oss på Hotel Bishops Arms, mellan 14–24 september!

Festivalen har sitt ursprung i bröllopet mellan den bayerske tronföljaren prins Ludvig och prinsessan Therese av Sachsen-Hildburghausen, ett bröllop som ägde rum den 12 oktober 1810. Festen som då startade som en bröllopsfest och hästkapplöpning är numera en av världens största folkfester!

I Tyskland liksom hos oss, startar alltid festligheterna sexton dagar före den första söndagen i oktober och firandet lockar människor från hela världen.

Boka vårt Oktoberfestpaket nu, erbjudandet är endast tillgängligt under 10 dagar. Middag, övernattning och frukost ingår. Drycken väljer ni och betalar på plats.

Oktoberfest-meny

  • Hembakad Pretzel serverad med en örtcrème

  • Klassisk schnitzel med rostad potatis, skysås & sauterade ärtor

Passa på att njuta av en iskall Oktoberfest bier eller varför inte en wiesse?

Vid bokning, ange i meddelandefältet vilken dag och tid du önskar äta din middag.

I paketet ingår

  • Tvårätters middag
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 895 SEK/person
Kristianstad

Hotel Bishops Arms

Västra Boulevarden 7

Välkommen till Hotel Bishops Arms i Kristianstad. Här bor du på bästa läge mittemot stationen och kan njuta av ett bekvämt boende, anpassat för både arbete och vila. 

Från
1790
Köping

Hotel Bishops Arms

Stora Gatan 10

Hotel Bishops Arms hittar du i hjärtat av Köping. Vi erbjuder 36 bekväma hotellrum i brittisk-inspirerad stil. Här sover du fantastiskt gott i sköna sängar från Hästens som finns på samtliga rum. På entréplan hälsar vår uppskattade gastropub dig varmt välkommen.

Från
1790
Lund

Hotel Bishops Arms

St Petri Kyrkogata 7

Hotel Bishops Arms i Lund återfinns på ett av stadens bästa lägen på bekvämt gångavstånd från centralstationen. Här finns moderna och trivsamma hotellrum samt gastropuben The Bishops Arms.

Från
1790
Strängnäs

Hotel Bishops Arms

Gyllenhjelmsgatan 20

Hotel Bishops Arms ligger på torget centralt i Strängnäs med närheten till allt. Vi erbjuder 34 trivsamma hotellrum och på entréplan ligger vår uppskattade gastropub The Bishops Arms där du njuter av god mat och dryck.

Från
1790
Kiruna

Hotel Bishops Arms

Föreningsgatan 6

Hotel Bishops Arms är beläget mitt i centrala Kiruna. Här njuter du av ett bekvämt boende, anpassat för både arbete och vila. Vi erbjuder 37 ombonade hotellrum med brittisk-inspirerad inredning.

Från
1790
Piteå

Hotel Bishops Arms

Storgatan 44b

I Piteås absoluta centrum ligger Hotel Bishops Arms. Vi erbjuder 29 moderna rum i engelsk tappning och på entréplan hälsar vår uppskattade gastropub dig varmt välkommen.

Från
1790
Mora

Hotel Bishops Arms, Mora

Moragatan 6

Hotel Bishops Arms, Mora ligger mitt i centrum av Vasaloppsmetropolen Mora med närheten till allt. Vi erbjuder trivsamma hotellrum, många med utsikt mot vackra sjön Siljan. I hotellet ligger vår omtyckta gastropub The Bishops Arms. Vi välkomnar både gamla och nya gäster!

Från
1790