Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Två kvinnor i morgonrockar som äter frukost i hotellsäng

Mors dag

Ge din mamma en extra dos av uppskattning under årets morsdag och boka vårt erbjudande som inkluderar en hotellvistelse, en utsökt 2-rättersmiddag och vår generösa frukostbuffé.

Om erbjudandet

Fira morsdag med en underbar hotellvistelse, där ni får njuta av en god natts sömn i våra bekväma hotellsängar och vakna upp utvilade för att börja nästa dag med vår omtyckta hotellfrukost.

Under kvällen är ni välkomna till hotellets restaurang eller gastropub The Bishops Arms för att njuta av en tvårättersmiddag. Här får ni en trevlig stund tillsammans samtidigt som ni får äta en god middag. På utvalda hotell erbjuder vi möjligheten att förhöja er hotellvistelse genom att boka till ett besök på Vana Spa. Låt er omfamnas av lugnet och njut av en stunds avkoppling, oavsett om det är direkt efter incheckningen, efter en härlig middag eller som en lugn start på dagen.

Vill ni upptäcka en ny stad eller föredrar ni att återvända till välkända gator i en av era närliggande städer eller hemstad? Vårt erbjudande gäller på alla våra hotell som sträcker sig över hela landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Välkomna! 

I erbjudandet ingår

  • Boende i dubbelrum
  • Tvårättersmiddag
  • Frukost & Wifi
Från 1495 SEK/natt