Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Kvinna sittandes på poolkant och man som står i poolen

More - Spa

Med More Spa får du sommarens bästa priser, en härlig spaupplevelse och dubbla poäng på hela din vistelse.

Om erbjudandet

Checka in på något av våra härliga spahotell och njut av allt från soliga utomhuspooler till bastus, Hamam och gym. Bo minst två nätter för att ta del av vårt unika medlemserbjudande med upp till 40 % rabatt, dubbla poäng och inträde till Vana Spa eller Sturebadet Marina Tower.

På Vana Spa väntar en unik spaupplevelse i en miljö ritad av den internationellt erkände arkitekten och designern Per Öberg. Här kan du njuta av en förstklassig spamiljö med ång- och torrbastu, pooler, aromarum och lyxiga spabehandlingar. Självklart finns även ett gym i anslutning till spat med moderna konditionsmaskiner, fria vikter och rymliga träningsytor. På utvalda Vana Spa finns även utomhuspooler med möjlighet att njuta av solens strålar och de vackra omgivningarna.

Sturebadet Marina Tower ligger vackert beläget intill Stockholms inlopp. Här hittar du ett modernt Hamam, en stor inomhuspool och härliga bastuupplevelser. Inled din spaupplevelse med ett energigivande träningspass och avsluta med en stunds avkoppling i spat. 

Som medlem i Elite Hotels Rewards bokar du exklusivt detta erbjudande med dubbla poäng på hela din vistelse. Välkommen!

Ingår i erbjudandet

  • Dubbla medlemspoäng
  • Upp till 40 % rabatt
  • Spa-entré
  • Frukost & Wifi
Från 1127 SEK/person