Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Hotellrum på Elite Hotel Mimer i Umeå

Boka ett hotellrum med fri om- och avbokning!

Vi erbjuder om- och avbokningsbara hotellrum med skrivbord, höghastighets-wifi och sköna sängar till bästa pris. Just nu får du dessutom trippla poäng på din bokning så passa på att boka din staycation redan idag!

Om erbjudandet

Gör ett miljöombyte och flytta in på ett av våra fina hotellrum! Vi erbjuder centrala hotellrum över hela Sverige som passar utmärkt för en staycation eller när du bara behöver lämna hemmet för en liten stund. 

Våra hotellrum är utrustade med skrivbord så att du enkelt kan arbeta på distans. Även om det kan vara skönt att arbeta från soffan ibland kan detta avlasta såväl rygg som från störande distraktioner i hemmet. Vårt höghastighets-wifi är stabilt och erbjuder snabb uppkoppling så att du kan hålla kontakten med både kollegor, familj och vänner under denna speciella tid. Skulle behovet finnas kan vår personal självklart även ge tillgång till konferensutrustning så att du kan fortsätta med ditt arbete precis som vanligt med möten och viktiga sammankomster på distans.

Pausa ofta. Ta en härlig powernap i en skön hotellsäng eller kör ett snabbt träningspass på rummet. Hos oss finns alla förutsättningar för att komma bort från hemmets tristess och istället njuta av en härlig hotellvistelse. Skulle du behöva omboka eller avboka så gör du detta helt kostnadsfritt.

Få lunchen levererad på ett säkert sätt till rummet. Vi kan erbjuda flera mättande lunchalternativ från både egna restauranger och närliggande.

Vi lyssnar på er gäster och gör allt för att ni ska känna er trygga när ni besöker oss. En av de åtgärder som ni önskat och som vi nu vidtar är att erbjuda en välfylld frukostpåse som alternativ till vår frukostbuffé. Denna är självklart fylld med olika frukostalternativ så att ni kan starta er dag på absolut bästa sätt. Meddela ev. specialkost vid incheckning.

Varmt välkommen till oss!

I erbjudandet ingår

  • Trippla poäng på din bokning
  • Medlemsförmåner
  • Frukost & Wifi
Från 540 SEK/person