Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Barn springer på en strand med Bamse

15 % rabatt på Blue Star för dig med tui card

Upplev det bästa av Elite Hotels och TUI under er sverigesemester i sommar! Vi erbjuder dig med TUI Card 15 % rabatt vid bokning av Blue Star på utvalda Elite-hotell och datum.

OM ERBJUDANDET

Upplev det bästa av Elite Hotels och TUI under er sverigesemester i sommar! Nu lanserar vi Blue Star på utvalda Elite-hotell och datum. 

När semestern inte blir som planerat är det tur att vi har så många vackra städer att utforska på hemmaplan. Vi på Elite Hotels och TUI vill erbjuda er en riktigt härlig semester i sommar och lanserar därför Blue Star på utvalda Elite-hotell. Bamse kommer självklart och hälsar på så att ni som reser med tillsammans med familjen kan låta barnen leka, dansa och umgås med värdens starkaste björn!

Med Blue Star bor du alltid på miljöcertifierade hotell av hög standard. Ta chansen att bo två nätter på ett av våra finaste hotell där vi kan erbjuda allt från rymliga familjerum med havsutsikt till mysiga stadshotell på stadens bästa läge. Flera av våra hotell erbjuder även fina relaxavdelningar med pool och jacuzzi för en extra härlig hotellupplevelse.

En av kvällarna serveras en härlig trerätters middag i hotellets restaurang och på avresedagen ordnar vi en lättare lunch som ni kan ta med er för en smidig hemresa. All mat är lagad med omtanke, ofta på närproducerade råvaror som går hand i hand med vår miljöcertifiering hos Green Key.

Hos oss är det enkelt att hålla igång även under semestern. Utforska omgivningarna med Blue Star Walk, träna på hotellets gym eller ge dig ut på en härlig löptur. Oavsett om du valt ett nytt resmål eller stannar kvar i din hemstad finns alltid något nytt att upptäcka! Vi tipsar gärna om roliga familjeaktiviteter på ditt resmål och erbjuder cyklar för utlåning. 

Alla våra hotell ligger på promenadavstånd från stadens centralstation med parkering i anslutning till hotellet. Varmt välkommen till oss i sommar! 

Ingår i paketet

  • Boende i två nätter
  • Dagliga besök av Bamse
  • Exklusiv trerättersmiddag
Från 2210 SEK/dubbelrum