Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära akademiska sjukhuset i uppsala

Bild på träd

Behöver du ett hotell nära Akademiska sjukhuset i Uppsala? Då ska du ta in på Elite Hotel Academia som ligger på gångavstånd från sjukhuset precis intill Uppsalas Centralstation. Här bor du i trivsamma rum med sköna sängar och vaknar upp till vår stora frukostbuffé med varma och kalla rätter.

BOKA VÅRT HOTELL NÄRA AKADEMISKA SJUKHUSET I UPPSALA

Oavsett om du själv har ett ärende på sjukhuset eller en närstående som är inlagd ska du boka vårt hotell nära Akademiska sjukhuset i Uppsala. Akademiska sjukhuset i Uppsala är ett universitetssjukhus som tar hand om allt från lättare åkommor till allvarliga sjukdomar. Sjukhuset ligger mitt i stan och ligger därför nära Elite Hotel Academia.

Elite Hotel Academia är enkelt att ta sig till tack vare läget precis vid centralstationen. Du bor i ett av 198 mysiga hotellrum där du kan vila ut efter ett besök på sjukhuset som kanske tagit på krafterna. För att du alltid ska få möjlighet till din bästa sömn kan du välja din egen kudde från vår exklusiva kuddmeny. I hotellet hittar du den spektakulära restaurangen Miss Voon på elfte våningen med en imponerande takterrass, och Restaurang Nobel med imponerande middagar. På gatuplan finns gastropuben The Bishop Arms där du kan avsluta dagen med en öl eller whiskey i en brittisk atmosfär.

Uppsala

Elite Hotel Academia, Uppsala

Suttungs Grand 6, 753 19 Uppsala
Medlemspris
780Sek Per natt
Mer om hotellet

VILA UPP DIG PÅ ELITE HOTEL ACADEMIA

Att bo på ett hotell nära Akademiska sjukhuset i Uppsala är en perfekt lösning om du exempelvis har en tidig operation eller vill komma till ett mysigt hotellrum och vila upp dig efter operationen. Här kan du koppla av och hämta nya krafter. Hos oss är du alltid varmt välkommen och vår serviceinriktade personal finns tillgänglig för dig dygnet runt.

Boka ett hotell nära Akademiska sjukhuset i Uppsala här på Elite Hotels!