Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Spa i Luleå

Frukttallrik och champagneglas

Skäm bort dig själv och någon du tycker om med spa i Luleå och en härlig vistelse på Elite Stadshotellet. Boka boende hos oss och låt vår serviceinriktade personal hjälpa dig att boka behandlingar på ett spa i närheten. Unna dig själv en lyxig massage och dröm dig bort från vardagen. Vi lovar att du är i goda händer under hela din vistelse.

Boka en avkopplande weekend med spa i Luleå

När det är stressigt i vardagen eller när du bara vill överraska någon du tycker om är det perfekt att boka en hotellvistelse och spa i Luleå. Du bor hos oss på Elite stadshotellet som ligger mitt i centrala Luleå och vi hjälper dig att boka behandlingar på ett närliggande spa. Du har nära till shopping, restauranger och nöjesliv. Efter en dag på stan kommer du tillbaka till vårt anrika hotell och något av våra lyxiga rum. Här har vi bäddat med härligt lyxiga lakan och mjuka kuddar. Nästa dag är det dags att ta för sig av vår underbara frukostbuffé som bjuder på både varma och kalla rätter. En bättre start på dagen kan du knappast få.

Spa i Luleå med en övernattning

Vår serviceinriktade personal har full koll på spa i Luleå och bokar gärna in dig på lyxiga behandlingar. När du kommer till oss på Elite Stadshotellet i Luleå kan du förbereda dig på en avkopplande och lugn vistelse som blir ett minne för livet. Direkt när du checkat in väljer du om du vill upptäcka allt som Luleå har att erbjuda eller om du vill gå till spaet direkt. Missa inte att avsluta kvällen med en god middag på hotellets restaurang The Bishops Arms som serverar ett stort urval av goda rätter. Det finns även en trevlig lobbybar där du och ditt sällskap kan slå er ner för en drink eller två innan det är dags att bege sig vidare.