Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Med plats för alla sinnen

Hotellrum med frukostbricka och öppen balkongdörr

Välkommen till en oas med plats för alla sinnen. Tänk dig en värld där du får tid till det där du alltid tänker att du ska göra. En plats där du har tid att stilla din nyfikenhet. Där du får bli omhändertagen. Utmana dig själv eller stanna upp och vara i nuet.

Upptäck en unik helhetsupplevelse på Elite Stadshotellet i Karlstad där anrik historia sammanflätas med moderna element på Vana Spa och Rooftop by Vana. Njut av vårt Spa i Karlstad och förundras över den vibrerande atmosfären i allt från Spa i världsklass, magnifika salar och hotellrum, stora sociala knytpunkter under bar himmel dag som kväll och väck dina smaklökar till liv med mat och dryck i toppklass. Allt utfört med elegant service där din upplevelse är i fokus. 

Ditt välbefinnande i fokus

Karlstad

Vana Spa i Karlstad

Elite Stadshotellet, Karlstad

Välkommen till Vana Spa på Elite Stadshotellet i Karlstad Njut av ett avkopplande besök i en inspirerande och elegant miljö med pool, hamam, ång- och torrbastu och upplevelseduschar. Allt med fantastisk utsikt över Klarälven och dess glittrande vatten utanför. Unna dig en lyxig spa-behandling i något av våra behandlingsrum eller varför inte slå dig ner framför brasan och känn energin. Här finns allt för att du ska få en riktigt avkopplande stund. I spabaren finner du läckra drycker och god mat. Vi erbjuder även möjligheten att bo kvar på hotellet för en komplett spa-vistelse.

Rooftop by Vana

Upplev den härliga utsikten över Karlstads takåsar, njut av en god måltid från restaurangmenyn eller varför inte ta en uppfriskande drink i baren. Rooftop by Vana erbjuder dessutom flera sköna solsängar och en uppvärmd pool.

Läs mer

Våra bästa erbjudanden

Visar 1 av 2 erbjudanden
Sakldjursfat

Skaldjursweekend

Upplev en oförglömlig skaldjursweekend 4–6 oktober på Elite Stadshotellet, där du blir bortskämd med utsökt mat, avkoppling och lyxiga faciliteter.

Läs mer
Två pojkar i poncho sittandes på bänk

Family Holiday Spa

Boka vårt spapaket och se fram emot avkopplande hotellvistelse med hela familjen under utvalda datum som inkluderar inträde till Vana Spa och frukostbuffé!

Läs mer
Kvinna och man skrattandes vid middagsbord

Dinner & Day Spa

Boka vårt kompletta spa- och middagspaket och njut av en vistelse som inkluderar boende, inträde till Vana Spa och en utsökt tvårätters middag!

Läs mer
Kvinna som i pool lutandes på arm

Day Spa

Välkommen till att boka vårt spapaket som inkluderar boende i dubbelrum, inträde till Vana Spa samt en härlig frukostbuffé!

Läs mer
Par som skålar i Champagne och en flaska Deutz står i förgrunden

En romantisk vistelse

Unna er en romantisk övernattning på ett av våra vackra hotell! Vi erbjuder fina hotell över hela Sverige, perfekta för en romantisk weekend.

Läs mer

Elite Stadshotellet Karlstad