Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Med plats för alla sinnen

Hotellrum med frukostbricka och öppen balkongdörr

Välkommen till en oas med plats för alla sinnen. Tänk dig en värld där du får tid till det där du alltid tänker att du ska göra. En plats där du har tid att stilla din nyfikenhet. Där du får bli omhändertagen. Utmana dig själv eller stanna upp och vara i nuet.

Upptäck en unik helhetsupplevelse på Elite Stadshotellet i Karlstad där anrik historia sammanflätas med moderna element på Vana Spa och Rooftop by Vana. Njut av vårt Spa i Karlstad och förundras över den vibrerande atmosfären i allt från Spa i världsklass, magnifika salar och hotellrum, stora sociala knytpunkter under bar himmel dag som kväll och väck dina smaklökar till liv med mat och dryck i toppklass. Allt utfört med elegant service där din upplevelse är i fokus. 

Ditt välbefinnande i fokus

Våra bästa erbjudanden

Visar 1 av 2 erbjudanden
Par som skålar i Champagne och en flaska Deutz står i förgrunden

En romantisk vistelse

Unna er en romantisk övernattning på ett av våra vackra hotell! Vi erbjuder fina hotell över hela Sverige, perfekta för en romantisk weekend.

Läs mer

Njut av en långhelg

Förläng helgen och stanna 3 nätter med upp till 25 % rabatt. Oavsett om du vill utforska en ny stad eller bara vill unna dig en avkopplande weekend nära hemmet, kan du räkna med att bo centralt hos oss!

Läs mer

Elite Stadshotellet Karlstad