Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Spa i Jönköping

Spa på elite

Ta med dig någon du tycker om eller kom själv och njut på mysigt spa i Jönköping med övernattning på Elite Stora Hotellet. Vi samarbetar med Hudoteket som är ett av Sveriges finaste dag-spa med mängder av härliga behandlingar. Hudoteket ligger endast 2 minuters promenad bort från Elite Stora hotellet och är det givna valet för spa i Jönköping.

BOKA HOTELL I JÖNKÖPING MED SPA RUNT HÖRNET

Här på Elite Hotels tycker vi att alla förtjänar en avkopplande helg på hotell med besök på ett avkopplande spa. Bo på vårt hotell i Jönköping som är centralt beläget precis vid Vätterns södra strand. Här har du har nära till både shopping, kultur och nöjesliv och kan njuta av en god natts sömn i våra stilrena hotellrum. När du vaknar har vi dukat upp en stor frukostbuffé med varma och kalla rätter som blir den perfekta starten på dagen.

Precis runt hörnet från Elite Stora Hotellet ligger Hudoteket som är ett av Jönköpings finaste span. Här kan du njuta av lyxiga spabehandlingar och koppla av hela dagen. Varför inte boka en trevlig massage, rengörande ansiktsbehandling eller en manikyr för att få vackra händer? Prata med oss på Elite Hotels så hjälper vi dig att boka de behandlingar du är intresserad av!

SPA I JÖNKÖPING MED ÖVERNATTNING

I vårt härliga spapaket ingår boende i ett av våra mysiga dubbelrum, behandling på Hudoteket och träning på Friskis & Svettis. När du bokar hotell och spa i Jönköping hos oss kan du vara säker på att du får en avkopplande vistelse. Börja med att upptäcka Jönköping, koppla av på spat med en behandling och avsluta sedan dagen med en trevlig middag på en av Elite Stora Hotellets underbara restauranger.