Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotellpaket Helsingborg

Vita fasaden av Elite Hotel Mollberg i Helsingborg

Besök en av Sveriges vackraste städer precis vid sundet och boka ett hotellpaket i Helsingborg. På Elite Hotels har vi satt samman ett antal paket med övernattning på Elite Hotel Marina Plaza eller Elite Hotel Mollberg med allt från middag till golf och turer över Öresund. Oavsett vilket hotellpaket i Helsingborg du väljer kan vi lova att du får nya minnen för livet tillsammans med oss på Elite Hotels.

Helsingborg

Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg

Kungstorget 6, 251 10 Helsingborg
Medlemspris
818Sek Per natt
Mer om hotellet
Helsingborg

Elite Hotel Mollberg, Helsingborg

Stortorget 18, 252 23 Helsingborg
Medlemspris
712Sek Per natt
Mer om hotellet

UNDERBARA HOTELLERBJUDANDEN I HELSINGBORG

Helsingborg är en vacker stad belägen precis vid Öresund. Här finns gott om shopping, restauranger och ett pulserande nöjesliv, dessutom har du Danmark endast en båttur bort. Vi har satt ihop ett antal hotellpaket i Helsingborg som inkluderar allt för en underbar semester. Alla våra paket inkluderar alltid övernattning på ett av våra två vackra hotell i Helsingborg.

Elite Hotel Marina Plaza - Beläget precis vid Helsingborg C och vattnet vid Öresund bor du här på ett helt perfekt läge med närhet till allt staden har att erbjuda. Rummen är trivsamt inredda och har en avslappnande atmosfär.

Elite Hotel Mollberg - Här bor du i en vacker byggnad med anor från 1300-talet precis på stortorget i Helsingborg. Ett unikt och charmigt hotell där du garanterat kommer att kunna trivas. 

HITTA DITT HOTELLPAKET I HELSINGBORG

Vill du slappna av på dina semester och inte behöva tänka på att boka middagar eller aktiviteter? Gör det enkelt för dig och boka ett av våra färdiga hotellpaket i Helsingborg. Vi har paket som inkluderar middagar på en av våra restauranger eller paket med olika aktiviteter och naturligtvis ingår alltid övernattning på ett av våra hotell.

I alla våra paket ingår alltid följande:

  • Stor frukostbuffé med varma och kalla rätter
  • Serviceinriktad personal
  • Gratis WiFi
  • Exklusiv kuddmeny

Boka ett av våra hotellpaket redan idag och upplev allt den underbara staden Helsingborg har att erbjuda!