Glömt lösenord?

Nordens bästa hotellkedja 2019

Vi har den stora äran att titulera oss som Nordens bästa hotellkedja 2019

När affärsresenärerna själva utser Nordens bästa hotellkedja så är det vi, Elite Hotels, som bland 36 hotellkedjor fått den stora äran att titulera oss som Nordens bästa hotellkedja 2019.  

Nordic Business Travel Awards baseras på bedömningar av Nordens största företag som är medlemmar i de nordiska business travel associations i Sverige, Norge, Danmark och Finland. När beslutsfattarna/inköparna på dessa företag betygsätter hotellkedjorna som företagens resenärer använder är det svenska Elite Hotels som kan titulera sig som Nordens bästa hotellkedja. Det prestigefulla priset delades ut under Nordic Business Travel Summit i Köpenhamn den 21 mars, 2019.

Motiveringen till priset baseras på den högsta Net Promoter Score dvs hur sannolikt det är hotellkedja X rekommenderas till en vän eller kollega. NPS används då det är det mest etablerade nyckeltalet kring kundnöjdhet som hjälper företag att följa arbetet med att mobilisera nöjda kunder, minska kundförlust och skapa viktiga insikter i vad som driver sina kunder och konkurrenternas lojalitet.  

"Elite Hotels har under många år legat i täten och vi vill gratulera den svenska hotellkedjan till att ha stigit upp på förstaplatsen och blivit Nordens bästa Hotellkedja 2019. Det här är ett prestigefullt pris och i stenhård konkurrens med Nordens 36 största hotellkedjor rankas Elite Hotels högst av affärsresekunderna", säger Jan Borg, VVD på Nordic Bench.

För oss betyder utmärkelsen mycket och vi ser det som ett tecken på att det hårda arbete som vi gör varje dag från Kiruna i norr till Malmö i söder leder oss mot vår ambition - att leverera Sveriges främsta hotellupplevelse.  

 Här kan ni läsa mer om Nordic Business Travel Awards