Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Vaktmästare / tekniker / servicemedarbetare

Om tjänsten


Conventum söker en medarbetare till avdelningen Conventum Service.


Tjänsten är mycket varierande men består i huvudsak av klassiska vaktmästarsysslor i kombination med fastighetstekniska inslag och hantering av konferensteknik. Dina arbetsuppgifter består till exempel av möblering av möteslokaler, interna transporter, uppställning och byggnation av exempelvis mobila barer, framdragning av skarvsladdar och el till montrar och barer, samt att hjälpa våra konferensledare att starta tekniken inför en konferens. Lyfta och flytta våra mobila läktare.


Tjänsten kräver en god samarbets- och kommunikationsförmåga gentemot dina kollegor och våra gäster. Du behöver vara en stjärna på service då du kommer att ha daglig kontakt med gäster i vår anläggning.Det är en fördel om du har truckkort och B-körkort. Fastighetstekniska utbildningar, el-utbildningar och AV-utbildningar är meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenheter av arbete som AV-tekniker, fastighetstekniker, konsertproduktioner eller liknande uppdrag.


Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande arbetstider. Mestadels dagtid, men kvällar, helger och i ovanliga fall även nätter kan förekomma.
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Lön: Enligt avtal.
  • För frågor om tjänsten kontakta: Albin Paulsson albin.paulsson@conventum.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

OBSERVERA att du endast kan söka jobbet via länken / ansökningsknappen. Det går inte att mail in en ansökan.

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Conventum


Kongrexum AB bedriver under varumärket Conventum en av Sveriges största och modernaste anläggningar för kongresser, konferenser, konserter och mässor. Verksamheten har sedan anläggningens öppnande 2004 haft en mycket positiv utveckling. Anläggningen består av tre byggnader Conventum Arena, Kongresshuset samt Konferenshuset. Conventum besöks av över 200 000 gäster per år. Vår arena är 4800 kvadratmeter, vår kongresshall rymmer 1500 mötesdeltagare och vi har 21 konferenslokaler. Vi kan servera middag till över 2000 gäster vid ett och samma tillfälle och arrangerar konserter med över 5000 personer i publiken. Kongrexum ingår i Elite Hotels of Sweden som ägs av Bicky Chakraborty

Om att arbeta inom fastighet


Våra Fastighetsansvariga ansvarar för att planera och organisera underhållsarbetet, följa upp och analysera underhållskostnader samt att driva diverse projekt inom ramen för underhåll och utveckling av fastigheten. Fastighetsavdelningen är den som sköter uppföljning av energianvändning, inneklimat och miljöhänsyn i fastigheterna. Underhållet av fastigheten sker i daglig dialog med de andra avdelningarna.
Att arbeta som Fastighetsansvarig innebär ett stort eget ansvar, vilket kräver att du har ett gott eget driv och en bra struktur på ditt arbete. Samarbetsförmågan är viktig då detta är ett serviceyrke och man dagligen har kontakt med många olika grupper- med leverantörer, boende gäster och kollegor.

Passar dig som


  1. Har förmåga att se vad som behöver göras och driver frågorna på ett strukturerat vis
  2. Har ett starkt intresse för fastighetsteknik och underhåll
  3. Är serviceinriktad och har hög social förmåga
  4. Är prestigelös och gillar att hantera både stora och små frågor

Fakta om tjänsten

Rekryterande chef
Anders Karlsson
_