Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Hotellfasad i Göteborg

Fastighetsskötare/Vaktmästare till Elite Stora Hotellet I Örebro

Vi på fastighetsavdelningen jobbar brett med fysisk närvaro på båda våra hotell och arbetsuppgifterna är väldigt varierande. Allt från renhållning till mer avancerade uppgifter.

Teamet sköter delvis det löpande underhållet i och kring fastigheten inkl. hotellrum, konferenslokaler, restauranger och gym/relaxavdelning men har även närvaro i gästservicen under våra bokade event. Det innebär bl.a. möblering, uppställning och genomgång av konferensteknik m.m.

För att trivas hos oss så behöver du gilla att arbeta självständigt i en händelserik miljö och vill arbeta omväxlande med både akuta reparationer parallellt med löpande planerat underhåll. Du kommer att arbeta tight tillsammans med alla andra avdelningar i hotellet och uppdragen kommer många gånger utifrån gästens direkta behov.

Du behöver kunna hantera enklare teknik så som t.ex. dörrsystem och konferensteknik (främst datoruppkoppling till projektorer). Vi ansvar också för att vår hydropool i relaxen fungerar och att den dagliga provtagningen görs.

B- Körkort är ett krav.

Just nu står vi in för en spännande period med en omfattande renovering och vi ser gärna att du är med under denna resa.

PRAKTIKALITETER:

  • Arbetstider: Varierande, främst helger
  • Omfattning: Extra vid behov. Varannan helg och möjlighet till semestervikariat som grund.
  • Start: snarast
  • Lön: Enligt kollektivavtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: Carl Vernersson, carl.vernersson@elite.se
  • Sista ansökningsdag: 30 april. Urval kommer dock ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

  • Har förmåga att se vad som behöver göras och driver frågorna på ett strukturerat vis
  • Har ett starkt intresse för fastighetsteknik och underhåll
  • Är serviceinriktad och har hög social förmåga
  • Är prestigelös och gillar att hantera både stora och små frågor

Fakta om tjänsten

Stad Örebro
Hotell
Elite Stora Hotellet, Örebro
Publiceringsdatum 9 april
Rekryterande chef Carl Vernersson (carl.vernersson@elite.se)
Sök nu

Våra Fastighetsansvariga ansvarar för att planera och organisera underhållsarbetet, följa upp och analysera underhållskostnader samt att driva diverse projekt inom ramen för underhåll och utveckling av fastigheten. Fastighetsavdelningen är den som sköter uppföljning av energianvändning, inneklimat och miljöhänsyn i fastigheterna. Underhållet av fastigheten sker i daglig dialog med de andra avdelningarna.

Att arbeta som Fastighetsansvarig innebär ett stort eget ansvar, vilket kräver att du har ett gott eget driv och en bra struktur på ditt arbete. Samarbetsförmågan är viktig då detta är ett serviceyrke och man dagligen har kontakt med många olika grupper- med leverantörer, boende gäster och kollegor.

Fasaden av Elite Stora Hotellet i Örebro med en bro framför

Om Elite Stora Hotellet, Örebro

I en anrik byggnad från 1858, vackert belägen mitt i city intill Svartån och Örebro Slott erbjuder vi 160 moderna rum och unika fest- och konferensmöjligheter för upp till 300 personer.