Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Sales Manager Stockholm med fokus MICE

Är du en driven person som brinner för att skapa framgångsrika affärer? Då är det dig vi letar efter!

Som Sales Manager på Elite Hotels Stockholm kommer du att vara en central del av vårt försäljningsteam och ha en avgörande roll i att driva vårt försäljningsarbete framåt tillsammans med övriga medlemmar i försäljningsteamet. Du har ett utpräglat sinne för att göra lönsamma affärer och nå avslut. Att ha en hög ansvarskänsla, att vilja prestera samt att arbeta målstyrt mot högt uppsatta mål är egenskaper som kännetecknar dig.

Om Elite Hotels

Elite Hotels är ett entreprenöriellt familjeföretag där vi värdesätter initiativförmåga, flexibilitet och en lösningsorienterad inställning. Hos oss behöver du både kunna ta initiativ och genomföra. Vår organisation präglas av att alla är med och bidrar varje dag. Våra hotell är alla olika, så också våra medarbetare. Inom ramen för Elite Hotels värderingar finns det plats för stora mått av personlighet och improvisation. Vår riktning och vision är tydlig, Elite Hotels ska leverera Sveriges bästa hotellupplevelse.

Dina ansvarsområden som Sales Manager med fokus MICE inkluderar:

  • Ansvar för kundstocken avseende konferens för våra hotell i Stockholm tillsammans med ditt säljteam
  • Budgetering, planering och deltagande i mötesmässor där Elite Hotels har stort affärsintresse bland inköpare och beslutsfattare. Detta görs i samråd med Regional Sales Director i Öst.
  • Att driva lönsamma affärer inom MICE till samtliga anläggningar på Elite Hotels i Stockholm med syfte att klara uppsatta målsättningar och rapportera i relevanta system.
  • Genomförande av kundbesök hos både nya och befintliga kunder

För att lyckas i rollen som Sales Manager ser vi gärna att du har erfarenhet och kunskap från just MICE-försäljning, besöksnäringserfarenhet är meriterande men inget krav. Dessutom krävs det att du är en god lagspelare och trivs i en miljö där nära samarbete med kollegor är nyckeln till framgång. Du kommer att samarbeta med säljkollegor i Stockholm, säljkollegor inom kedjan och övriga kollegor på våra Stockholmshotell.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig en rolig och stimulerande arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Puls och dynamik är något som kännetecknar besöksnäringen. Tillsammans med ett redan starkt team på plats har du alla förutsättningar att lyckas i ditt arbete. Elite Hotels erbjuder också fina personalförmåner som rabatter på våra hotell och restauranger samt friskvårdsbidrag. Kollektivavtal finns.

Övrigt om tjänsten:

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, du rapporterar till Regional Sales Director Öst
  • Arbetstider: Vanligtvis kontorstider måndag till fredag men event, aktiviteter på kvällar samt resor kan förekomma
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: Jenny Haaga, Regional Sales Director Öst, jenny.haaga@elite.se 070 816 58 94
  • Sista ansökningsdag: Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fakta om tjänsten

Stad Stockholm
Hotell
Elite Hotels Huvudkontor
Publiceringsdatum 29 april
Rekryterande chef Jenny Haaga (jenny.haaga@elite.se)
Sök nu