Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Vill du vara med och öppna Elite Hotels nya SPA-satsning?

Om tjänstenI januari 2020 slår vi upp dörrarna till en helt ny exklusiv spa- och träningsanläggning på Elite Palace Hotel i centrala Vasastan. I kombination med hög kvalité på såväl produkter som tjänster öppnar vi snart Stockholms största hotell-spa och medlemsklubb. 

Anläggningen erbjuder pool, jacuzzi, ång- och torrbastu, behandlingar för ansikte och kropp, spa-lounge med öppen spis, 250 kvm gym med konditionsmaskiner, personlig träning och Kerstin Florians välgörande produkter i duscharna.

Vi söker Receptionister/ medlemsrådgivare:

Du är anläggningens ansikte utåt och ger därmed bästa möjliga service till alla våra gäster och medlemmar. Vi söker dig som har erfarenhet av service sedan tidigare och brinner för försäljning. Som person är du kommunikativ, noggrann, initiativrik, positiv och engagerad. Arbetet utförs till stor del med datorn som arbetsredskap så god datorvana är en fördel. För att kunna bemöta våra internationella gäster ser vi att du även behärskar engelska väl i både tal och skrift.

Tjänsten tillträdes januari 2020

Vi söker Spa-, massage- samt hudterapeuter:

Som terapeut hos oss är dina främsta uppgifter att ge våra gäster och medlemmar ett professionellt bemötande och en förstklassig behandling . Vi ser att du som söker är diplomerad och certifierad som terapeut och att du brinner för försäljning. Som person är du kommunikativ, noggrann, initiativrik, positiv och engagerad. Förutom att utföra behandlingar innebär arbetet att sälja produkter och förbereda/organisera behandlingsrummen. Erfarenhet av arbete med Kerstin Florians produkter och koncept är en fördel. Då du kommer att vara franchisetagare ställs det krav på F-skattsedel, flexibelt och självständigt arbete samt en stor drivkraft att uppnå positiva resultat.

Tjänsten tillträdes januari 2020  • För frågor om tjänsten kontakta: sofie.glad@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Rekryterande chef
Sofie Glad
_