Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Servicestjärna till receptionen och konferensen på Elite Plaza Hotel

Om tjänsten


Vi söker dig som älskar att leverera gästupplevelser i världsklass och har en outtröttlig förmåga att bemöta varje gäst med samma professionalism och värme, varse sig det är över receptionsdisken eller i möteslokalen.

Som vår nya Receptionist och Konferensvärd/inna är du hotellets ansikte utåt och möter dagligen våra viktigaste personer, nämligen våra gäster! Du är ansvarsfull och noggrann samtidigt som du är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar. Du klarar av att hantera stressiga situationer samtidigt som du kan prioritera rätt saker, där målet alltid är detsamma- att ge gästen den bästa hotellupplevelsen!

För att garantera en högklassig upplevelse för våra gäster, måste samarbetet mellan alla avdelningar fungerar väl. Vi arbetar alla tillsammans och över avdelningar på Elite Plaza Hotel, det är därför av hög vikt att du är en naturlig lagspelare. Du är strukturerad, initiativtagande och du arbetar effektivt och med enkelhet hanterar du ett högt tempo.

Tjänsten är bred och innebär att du kommer att arbeta med gäster både i vår konferensdel och i hotellets reception. Det är lika självklart för dig att boka in ett hotellrum som att ge ett konferenssällskap den där extra ”wow-känslan”.

I receptionen består arbetet i korta drag av att möta, välkomna och finnas till för våra gäster. In och utcheckning, ta emot bokningar och frågor över mail och telefon, hantering av kassa och fakturering samt merförsäljning.

På konferensen handlar det om hela mötesupplevelsen från början till slut. Det innebär att förbereda, planera och genomföra alla typer av konferenser, för både stora och små grupper. Du kommer jobba med både administrativa uppgifter så som detaljplanering, fakturering och uppföljningssamtal samt värdskapet, där du välkomnar och finns tillgänglig för att lösa gästernas behov gällande teknik, material, möblering och övriga önskemål samt göra och serverar fikor.

Du drivs av att göra skillnad och överträffa gästernas förväntningar i alla dessa situationer!

För att bli en framgångsrik medarbetare hos oss, behöver du vara nyfiken, modig, engagerad i ditt arbete och ha ett hjärta som klappar för att skapa goda relationer och driva försäljning. Inte minst krävs det att du är flexibel för snabba ändringar och villig att hjälpa på den av hotellets avdelningar som har behov.

Ett stort plus är om du har kunskaper i bokningssystemet OPERA och branschvana ser vi som en självklarhet. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning.

Känner du dig träffad av ovanstående och dessutom kan förmedla en känsla till våra gäster under mottot: -Tradition, Kvalitet och Flärd, så ser vi fram emot din ansökan!

Praktikaliteter:

 • Placering: Elite Plaza Hotel i Malmö
 • Omfattning: Tillsvidareanställning 75%, provanställning på 6 månader tillämpas
 • Arbetstider: Varierande arbetstider förekommer, vardag och helg
 • Start: I början av 2020 eller enligt överenskommelse
 • Lön: Vi följer kollektivavtal
 • För frågor om tjänsten kontakta: Hotellchef Sara Kajsson på sara.kajsson@elite.se
 • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

  Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Plaza Hotel, Malmö


Elite Plaza Hotel på Gustav Adolfs torg i centrala Malmö. Innanför den vackra fasaden döljer sig ett modernt hotell i absolut toppklass. Hotellet ligger på bekvämt promenadavstånd från Centralstationen. Elite Plaza Hotels 116 rum är smakfullt inredda för att leva upp till den moderna resenärens krav på komfort och atmosfär. Exempelvis är rummen utrustade med 32 tum platt-TV, trådlös samt fast Internetanslutning, strykbräda, safe och minibar. Alla rummen är dessutom luftkonditionerade så att en behaglig temperatur bibehålls året runt. På Elite Plaza Hotel finns en relaxavdelning med bastu och gym. Som gäst på hotellet har du mot en avgift tillgång till det privata parkeringsgaraget som finns i byggnaden. I anslutning till hotellet finns puben The Bishop’s Arms. Här hittar du ett genomtänkt och välsorterat utbud med fokus på specialiteten, öl och whisky.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


 1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
 2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
 3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad
Malmö
Rekryterande chef
Sara Kajsson
_