Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Elite Plaza Hotel söker receptionist & guestservice varannan helg

Om tjänsten


Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. Elite Hotels består i dag av ett trettiotal kvalitetshotell, från Malmö i syd till Kiruna i norr. Varje hotell har sin egen unika historia och speciella karaktär. De flesta hotell återfinns i varsamt restaurerade byggnader, där vår ambition är att förena klassisk stil med moderna trender för att skapa harmoni. Femstjärniga Elite Plaza Hotel med 127 rum erbjuder sina gäster högsta tänkbara service i vacker miljö.

Vi söker nu fler kollegor till vårt Front Office Team. Känner du att du står bakom orden service, värdskap och respekt? Vill du vara den som lyfter våra gästers och kollegors vardag som helg? Då skall du söka dig till oss.

Du trivs med att jobba i team och förstår att tempot är högt och att det krävs stort engagemang, glädje och humor i alla led och situationer. Du behöver vara flexibel och kreativ då både tempot och våra gästers servicebehov är olika ifrån dag till dag och från person till person. Vi samarbetar med alla kollegor i huset för att våra gästers upplevelse skall bli den absolut bästa.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande utmaningar sedan tidigare. Ett plus är om du har kunskaper i systemet OPERA. Vi tror dock att man kan lära sig allt om man har rätt inställning och personlighet. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning, ytterligare språk är meriterade. Vi är ett fullservicehotell och erbjuder våra gäster parkeringsservice, körkort är därför en förutsättning.

Kontaktperson för frågor För ytterligare information kontakta Front Office Manager Jennifer Bengtsson på 031-720 40 15, Elite Plaza Hotel.

Anställningsform

Varannan helg samt extra vid behov. Både morgon och kvällspass.

Tillträde Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Lön Enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad
Göteborg
Rekryterande chef
Jennifer Bengtsson
_