Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Elite Plaza Hotel söker en servicestjärna till receptionen!

Om tjänsten


Till Elite Plaza Hotel söker vi nu en erfaren servicestjärna som vill bli en del av vårt härliga team. Känner du att du står bakom orden service, kvalitet och flärd? Vill du vara med och lyfta våra gästers och dina kollegors vardag som helg? Då ska du söka dig till oss.

För att bli framgångsrik i rollen som receptionist hos oss vill vi att du är nyfiken, modig och engagerad i ditt arbete. Du är ansvarsfull och noggrann samtidigt som du är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar.

Hos oss är tempot högt, därför är det viktigt att du är stresstålig, strukturerad & initiativtagande för att alltid kunna leverera över våra gästernas förväntningar.

På Elite tror vi mycket på potential och värdesätter rätt attityd och vilja högt. Men en viss erfarenhetsgrund att utgår ifrån är nödvändig i denna roll då du snabbt kommer få mycket eget ansvar. Vi ser därför gärna att du har minst ett års erfarenhet av arbete i reception där du har arbetat med in- och utcheckning, hantering av telefonväxel, kassa och bokningar. Ett stort plus är om du har kunskaper i systemet OPERA. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning, ytterligare språk är meriterande.


Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Arbetstiden är skiftande dag och kväll och arbete varannan helg förekommer.
  • Omfattning: 75% tillsvidare
  • Start: Omgående
  • Lön: Enligt kollektivavtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: Hotellchef Sara Kajsson på mail: sara.kajsson@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Plaza Hotel, Malmö


Elite Plaza Hotel på Gustav Adolfs torg i centrala Malmö. Innanför den vackra fasaden döljer sig ett modernt hotell i absolut toppklass. Hotellet ligger på bekvämt promenadavstånd från Centralstationen. Elite Plaza Hotels 116 rum är smakfullt inredda för att leva upp till den moderna resenärens krav på komfort och atmosfär. Exempelvis är rummen utrustade med 32 tum platt-TV, trådlös samt fast Internetanslutning, strykbräda, safe och minibar. Alla rummen är dessutom luftkonditionerade så att en behaglig temperatur bibehålls året runt. På Elite Plaza Hotel finns en relaxavdelning med bastu och gym. Som gäst på hotellet har du mot en avgift tillgång till det privata parkeringsgaraget som finns i byggnaden. I anslutning till hotellet finns puben The Bishop’s Arms. Här hittar du ett genomtänkt och välsorterat utbud med fokus på specialiteten, öl och whisky.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad
Malmö
Rekryterande chef
Sara Kajsson
_