Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Elite Hotel Marina Plaza söker receptionist till vårt Front Office team

Om tjänsten


Vi på Elite Hotel Marina Plaza söker nu fler kollegor till vårt Front Office Team. Känner du att du står bakom orden service, värdskap och respekt? Vill du vara den som lyfter våra gästers och kollegors vardag som helg? Då skall du söka dig till oss.

För att bli framgångsrik i rollen som receptionist hos oss vill vi att du är nyfiken, modig och engagerad i ditt arbete och skapar goda relationer med kollegorna på de andra avdelningarna. Receptionen har en viktig roll i att vara en spindel i nätet i att säkerställa ett fint flöde mellan avdelningarna och skapa en sammansatt högklassig gästupplevelse.

Hos oss är tempot högt därför är det viktigt att du är stresstålig, strukturerad & initiativtagande för att alltid kunna leverera över våra gästers förväntningar.

På Elite tror vi mycket på potential och värdesätter rätt attityd och vilja, men en viss erfarenhetsgrund att utgå ifrån är nödvändig i denna roll då du snabbt kommer få mycket eget ansvar. Vi ser därför gärna att du har minst två års erfarenhet av arbete i reception där du har arbetat med in- och utcheckning, hantering av telefonväxel, kassa och bokningar. Ett stort plus är om du har kunskaper i systemet OPERA. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning, ytterligare språk är meriterade.

• Arbetstider: Arbetstiderna är varierande och omfattar dag, kväll samt helgjobb.
• Omfattning: Heltid
• Start: Tillträde snarast, enligt överenskommelse.
• Lön: Avtalsenlig lön.
• För frågor om tjänsten kontakta: Front Office Manager Sandra Andersson 042-192100
• Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte
väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig


Om Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg


Elite Hotel Marina Plaza är centralt beläget vid kanten av Öresund. I direkt anslutning till hotellet finns parkeringsgarage, tåg, bussar, taxi och färjor. Här befinner sig gästen i en modern och internationell miljö med all tänkbar service i närheten. Våra 194 rum är modernt utrustade och flera har en underbar utsikt mot havet. Alla hotellgäster har möjlighet att träna i vårt gym eller koppla av en stund i bastun. Hotellet erbjuder ett varierat restaurangutbud. Välj mellan à la carte restaurangen Marina Bar & Bistro, The Bishops Arms med ett stort öl- och whiskysortiment samt trevlig pubmeny eller koppla av i lobbybaren. Sommartid njuter du av havet, båttrafiken och stadens puls intill kajkanten på våra uteserveringar.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
7 februari
Stad
Helsingborg
Sista ansökningsdatum
17 februari
Rekryterande chef
Sandra Andersson
_