Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Elite Hotel Adlon söker nu extrapersonal till vår hotellreception, ett perfekt jobb att ha vid sidan av studierna!

Om tjänsten


Arbetet i receptionen är varierande och med stort fokus på gästkontakt. Förutom traditionellt receptionsarbete som in- och utcheckning kommer du bland annat arbeta med merförsäljning, kassahantering, fakturering, bokning av rum, svara i telefon samt vara våra gäster behjälplig. Receptionen har en viktig roll i att vara spindel i nätet för att säkerställa ett fint flöde mellan avdelningarna och skapa en högklassig gästupplevelse.

På vårt hotell är vi oerhört noga med att alltid hjälpas åt – det innebär en prestigelös miljö där vi håller fokus på gästen, lösningar och samarbetet. Dina arbetsuppgifter är i första hand att, tillsammans med teamet, skapa upplevelser för gästen, utöver detta tar du ansvar för alla de arbetsuppgifter och sysslor som tillhör daglig drift av receptionen.

Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta i vår bransch för att du brinner för att ge alla gäster den bästa upplevelsen. Du ska eller har förmodligen nyligen börjat studera på högskola eller universitet och vill ha ett extrajobb, ca 8-16 timmar i veckan. Vi ser att du har en outtröttlig förmåga att bemöta varje gäst lika professionellt och varmt, som behåller fokus och glädjen även under högt tempo. Du får gärna ha erfarenhet från liknande utmaningar sedan tidigare. Ett plus är om du har kunskaper i bokningssystemet OPERA. Vi tror dock att man kan lära sig allt om man har rätt inställning och personlighet. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning, ytterligare språk är meriterade.

För att bli framgångsrik i rollen som receptionist hos oss, behöver du vara nyfiken, modig och engagerad i ditt arbete. För att vårt hotell ska vara en högklassig upplevelse för våra gäster, måste samarbetet inom receptionen och även med de andra avdelningarna fungera väl. Därför är det viktigt att du är en naturlig lagspelare som är ansvarstagande, kommunikativ och gillar ordning och reda.

Vi erbjuder

 • Avtalsenlig lön
 • Personalförmåner som personalpris på rum inom Elite Hotels
 • En utpräglad företagskultur
 • Goda karriärmöjligheter

Lön

Timlön

Anställning

Extra vid behov. Arbetet innebär främst arbetstid som är förlagd på kvällar och helger, men det kan även förekomma arbetspass dagtid.

Vi ser fram emot din ansökan!

Praktikaliteter:

 • Arbetstider:
 • Omfattning:
 • Start:
 • Lön:
 • För frågor om tjänsten kontakta:
 • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Hotel Adlon, Stockholm


Charmiga Elite Hotel Adlon är centralt beläget intill Centralstationen och Arlanda Express. Här bor du med närhet till Stockholms attraktioner och med bästa tänkbara kommunikationer. Hotellet erbjuder 166 hotellrum.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


 1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
 2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
 3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad
Stockholm
Rekryterande chef
Jeanette Sjölund
_