Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Frukostansvarig vid Elite Stadshotell Luleå

Elite Hotell Stadshotellet Luleå är ett mycket anrikt hotell. Hotellet har idag 159 hotellrum, 9 konferenslokaler, flertalet restauranger, lokaler och en egen Bishops pub.

Vi söker dig som ska ansvar för att vi alltid levererar en högklassig service till våra gäster i frukosten. Tjänsten innebär upp till 100% och utgör driftarbetet och till en viss del administration, till största dels drift men kan ingå en del planering.

Du har några års erfarenhet av en liknande roll inom hotell och restaurang. Du arbetar i vår bransch för att du brinner för att ge alla gäster den bästa upplevelsen. Tjänsten innebär mestadels dag arbete och på hotellet är vi oerhört noga med att alltid hjälpas åt, vilket innebär en prestigelös miljö där vi alltid har gästen i fokus, ser lösningar och samarbetar mellan avdelningarna. Dina arbetsuppgifter är i första hand att med teamet på frukosten göra den bästa frukost tillsammans. 

Som person är du ansvarstagande, engagerade, positiv och noggrann. Hos oss är tempo stundtals högt så vi ser gärna att för den skull du inte minskar på kvalitet eller ditt goda humör. Vi ser en proaktiv person som tycker om att bygga miljöer där människor ska trivas. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera ditt arbete så att verksamhetens alla delar levererar, du är lösningsorienterad och duktig att engagera, har ett gott tålamod och ser dig själv som nyfiken och utvecklingsbar.

Du har personalansansvar och ekonomi ansvar för frukosten. 

Mycket goda kunskap i svenska och engelska i båda tal och skrift är en förutsättning.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Tidig morgon, dag, vardag och helg 
  • Omfattning: Tillsvidare, upp till 100%
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Lön: Enligt avtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: 
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Känner du att ovanstående passar in på dig är du välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad Luleå
Hotell
Elite Stadshotellet Luleå
Publiceringsdatum 8 maj
Rekryterande chef Vegard Olsen (vegard.olsen@elite.se)
Sök nu

Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Pampiga och den orange fasaden av Elite Stadshotellet i Luleå

Om Elite Stadshotellet Luleå

Mitt i centrala Luleå ligger detta anrika hotell från 1903, med ståtlig entré och vacker festsal i fransk renässansstil. Vårt hotell i Luleå erbjuder smakfullt inredda rum, gym, parkering, lunchrestaurang och gastropub.