Morgonpigg frukostkock med öga för detaljer.
Elite Hotel Savoy är ett mycket anrikt hotell, med den äldsta fastighetsdelen från 1860-talet. Hotellet är i Elite Hotels ägor sedan 1983 och har idag 189 hotellrum i två byggnader.
Hotellets Food & Beverage verksamhet innefattar frukost, Bishops Arms Pub med á la cartemeny och vår restaurang för beställda middagar, konferenser event och fester samt 4 konferenslokaler för mellan 10 och 110 personer.
Vi söker dig som, tillsammans med vårt frukostteam ska ansvara för att vi alltid levererar högklassig frukost och lunch till våra gäster. Tjänsten innebär 75% och utgör driftarbete, egenkontroll och beställningar.
Du är morgonpigg då tjänsten framför allt innebär tidiga morgnar, men vi ser att du är flexibel då även eftermiddag/kväll kan förekomma. På hotellet hjälps vi alltid åt - det innebär en prestigelös miljö där vi alla alltid har gästen i fokus, ser lösningar och samarbetar mellan avdelningarna. Dina arbetsuppgifter är i första hand att tillsammans med teamet leverera Malmös bästa frukost, vi har både varm och kall buffé och du ansvarar för att maten håller högsta kvalité och serveras med kärlek. Utöver detta tar du ansvar för de arbetsuppgifter och sysslor som tillhör daglig drift i restaurang och bankett, det innebär bland annat förberedelser för fika och lunch. Du har minst två års erfarenhet av en liknande roll inom hotell och restaurang. Du arbetar i vår bransch för att du älskar att laga mat och brinner för att ge alla gäster den bästa upplevelsen varje dag.
På Savoy arbetar vi i ett öppet kök nära våra gäster, ditt leende och att du tycker om att prata med gästerna är viktigt för att du ska trivas.
Som person är du ansvarstagande, engagerande, positiv, kreativ och noggrann. Hos oss är tempot stundtals högt, det behöver du tycka om för att inte minskar på kvalitet eller ditt goda humör. Vi ser en proaktiv person som tycker om att bygga miljöer där människor ska trivas. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera ditt arbete så att verksamhetens alla delar levererar, Du är lösningsorienterad och duktig att engagera, har ett gott tålamod och ser dig själv som nyfiken och utvecklingsbar.
Mycket god kunskap i svenska och engelska i båda tal och skrift är en förutsättning.
· Arbetstider: Tidig morgon, varannan helg och flexibel att hjälpa till andra tider om nödvändigt
· Omfattning: Tillsvidareanställning. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning
· Start: överenskommelse
· Lön: överenskommelse i samband med HRF avtal · För frågor om tjänsten kontakta: Geoff Barraclough. Pubchef@bishopsarms.com
· Sista: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!
Vi ser fram emot att höra från dig!
- Har en genuin passion för mat och dryck
- Är uthållig och stresstålig
- Är organiserad och har god samarbetsförmåga