Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Terapeut till VANA SPA The Wood Hotel By Elite

Vi på VANA SPA i Skellefteå växer och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare grymma terapeuter!

Du som söker tjänsten är utbildad hudterapeut, spaterapeut eller massageterapeut och innehar F-skattsedel, eller är intresserad av att skaffa detta.

Du som person är flexibel, säljande, pålitlig, ansvarstagande och arbetar noggrant men effektivt. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.

Du har ett brinnande intresse för spa och hälsa. Du älskar gästservice och drivs av ansvarskänsla och personlig utveckling. Du är flexibel och gillar att jobba i team. Är van vid att jobba i högt tempo och kan lätt anpassa dig till nya situationer. Vi ser gärna att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar som helger.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du får jobba med märket Kerstin Florian i både behandlingar och produkter.

Vill du bli en del av vårt växande team? Intervjuer hålls löpande.

Vid frågor om tjänsterna kontakta Service operation manager Lina Wahlberg på: lina.wahlberg@woodhotel.se

  1. Är lyhörd
  2. Brinner för service

Fakta om tjänsten

Stad Skellefteå
Hotell
The Wood Hotel Skellefteå
Publiceringsdatum 5 februari
Rekryterande chef Lina Wahlberg (lina.wahlberg@woodhotel.se)
Sök nu

Till våra spa söker vi serviceinriktade medarbetare som brinner för att ge våra gäster en minnesvärd upplevelse genom att ge riktigt bra service.

Fasaden på The Wood Hotel by Elite

Om The Wood Hotel Skellefteå

Upptäck norra Sverige i gränslandet mellan natur och innovation på The Wood Hotel by Elite. Byggt i trä från de lokala skogarna och designat för dig och vår natur. Här erbjuds en unik hotellupplevelse i en av världens högsta träbyggnader. Hotellet erbjuder 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1500 personer, flera konferens- och mötesrum, tre restauranger samt skybar med takterrass. Vårt hotell i Skellefteå har även en fullfjädrad spaanläggning med spektakulär panoramavy.