Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Spareceptionist till Vana Spa Snäckviken - Ad Astra by Elite

Nu har vi inom Elite Hotels of Sweden öppnat vår senaste, ambitiösa hotellsatsning – Ad Astra by Elite vid vackra Snäckviken i Södertälje.

Spareceptionen är navet på Vana Spa och det är oftast här gästen har sin allra första och sista kontakt med oss.

Arbetet i vår spareception består av – bland annat – in- & utcheckning, merförsäljning, besvarande av recensioner, planering, bemanning av spabaren, servering av mat & dryck, hantering av telefonväxel och mail samt bokningar, allmän conciergeservice samt att hålla spaloungen, spaområdet och receptionsområde i bästa skick.

Erfarenhet av arbete i hotellreception samt mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift är ett minimikrav. Utbildning i vårt spasystem BRP, hotellsystemet HMS samt restaurangsystemen WaiterAid & Open kommer att ges på plats.

Du får en unik chans att ingå i ett dedikerat, passionerat och sammansvetsat team och att – i samråd och dialog med spachefen / Spa Manager – sätta och påverka våra arbetssätt, rutiner, strukturer och kultur.

Vi öppnade under senhösten 2022 och behöver nu bli fler i vårt team, så vi letar efter kollegor i receptionen som vill arbeta både deltid och heltid, samt som timanställda på enstaka dagar vid behov.

Arbetstiden för spareceptionister som jobbar dag- & kvällstid är huvudsakligen mellan klockan 06:30 – 22:30 samt 01:30 på fredagar och lördagar. Arbete varannan helg ingår. Lön enligt HRFs & Visitas kollektivavtal.

Du rapporterar direkt till spachefen / Spa Manager Sabine Kunz som nås på sabine.kunz@adastrabyelite.se

Läs gärna mer om hotellet på www.adastrabyelite.se

  1. Är lyhörd
  2. Brinner för service

Fakta om tjänsten

Stad Södertälje
Hotell
Ad Astra by Elite
Publiceringsdatum 19 december
Rekryterande chef Steffen Sander (steffen.sander@adastrabyelite.se)
Sök nu

Till våra spa söker vi serviceinriktade medarbetare som brinner för att ge våra gäster en minnesvärd upplevelse genom att ge riktigt bra service.

Välkomnande hotellobby med receptionsdisk, loungemöbler och eldstad

Om Ad Astra by Elite

Upptäck Ad Astra by Elite, ett italienskt koncepthotell och upplevelse där destinationen är resan. Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen. Allt från italiensk mat, fantastiskt spa och nöjen så som bio och petanque. Ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna. Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm.

Ad Astra by Elite är ett helt djurfritt hotell, inklusive alla enheter och utomhusmiljöer som La Piazza. Endast ledarhundar undantas från regeln och är välkomna överallt. Inga andra djur tillåts på hotellet.