Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Restaurangchef till Conventum i Örebro

Om Oss:

Conventum i Örebro är en ledande kongressanläggning belägen mitt i centrala Örebro. Anläggningen ägs och drivs av Elite Hotels of Sweden, en erkänd aktör inom hotellbranschen. Vi är stolta över att erbjuda en professionell och inspirerande arbetsmiljö där våra medarbetare trivs och utvecklas.

Om Rollen:

Vi söker nu en engagerad och erfaren Restaurangchef för att leda och utveckla vårt restaurangteam. Den nuvarande restaurangchefen, Leo Hanff, kommer att ta en kliv upp i organisationen som driftchef, vilket skapar möjligheten för en passionerad individ att axla rollen som restaurangchef på Conventum i Örebro.

 

Huvudsakliga Arbetsuppgifter:

- Ledning och koordinering av restaurangens dagliga verksamhet

- Ansvar för menyplanering, inköp och kostnadskontroll

- Rekrytering och utbildning av restaurangpersonal

- Säkerställa hög kvalitet på mat och service

- Samarbeta med övriga avdelningar inom Conventum för att säkerställa en sömlös helhetsupplevelse för våra gäster.

 

Kvalifikationer:

- Erfarenhet av ledande position inom restaurangbranschen

- Kunskap om kostnadskontroll och ekonomiskt ansvar

- Förmåga att motivera och utveckla personal

- Kreativ och innovativ när det gäller menyplanering

- Utmärkta kommunikations- och samarbetsförmågor

 

Kontakt och Ansökan:

Frågor gällande rekryteringen besvaras av Platschef Anders Karlsson, [anders.karlsson@conventum.se] eller blivande Driftchef Leo Hanff, [leo.hanff@conventum.se].

 

Förmåner:

- Gedigen upplärning på plats av nuvarande driftchef och restaurangchef

- Möjlighet att vara en del av en framstående kongressanläggning

- Attraktiva anställningsvillkor och förmåner

 

Vi ser fram emot din ansökan.

 

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande dag/kväll/helg
  • Omfattning: 100%
  • Start: Omgående
  • Lön: Enligt överenskommelse 
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad Örebro
Hotell
Conventum
Publiceringsdatum 16 januari
Rekryterande chef Silvester Mujkic (silvester.mujkic@elite.se)
Sök nu

Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.