Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Köksmästare Elite Hotel Ideon

Som köksmästare på Elite Hotel Ideon är du operativ i köket och ansvarar för menyer, inventering, inköp och egenkontroll samt att leda personalen på din avdelning.

Du som söker har en gedigen erfarenhet av att leda det praktiska köksarbetet med stora bokningar. Logistik, planering och köksekonomi är din hemmaplan. En hög matkvalité och ett flexibelt kök är någonting som är avgörande för att lyckas i vårt uppdrag.

Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Du är stresstålig, engagerad och vill göra ditt bästa i alla lägen.

Vidare bör du ha god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden. Du har förmågan att motivera, inspirera och lätt för att samarbeta då du är en coachande ledare som får alla att dra åt samma håll. Du arbetar resultatorienterad med ett sinne för utveckling. Är driven, självgående och är van att fatta egna beslut, det gör du med en positiv attityd där service och kvalitet är en självklarhet för dig.

Du har flera års erfarenhet av yrket samt intresse för hotell & restaurangbranschen och känner dig redo att ge våra gäster "det lilla extra". Du talar och skriver god svenska och engelska och självklart är du utbildad kock.

Som matkreatör och i ditt tydliga ledarskap visar du passion, inspiration och omtanke för gästen, dina medarbetare och planeten. Att hålla en hög standard för att leverera matupplevelser i världsklass och vana att jobba med hållbarhetsfrågor är naturligt för dig. Du har vinnarinstinkt, är lösningsorienterad och nyfiken, bra på att kommunicera och med ett högt kommersiellt fokus.

Du rapporterar till hotelldirektör och ingår i ledningsgruppen för Elite Hotel Ideon.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Utefter verksamhetens behov
  • Omfattning: Heltid, tillämpar 6 månaders provanställning
  • Start: Omgående
  • Lön: Enligt överenskommelse, följer Unionens avtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: ebba.nogeman.korner@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan! Ansökan tas endast emot via hemsidan.

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad Lund
Hotell
Elite Hotel Ideon, Lund
Publiceringsdatum 21 mars
Rekryterande chef Ebba Nogeman Körner (ebba.nogeman.korner@elite.se)
Sök nu

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Fasaden av Elite Hotel ideon med Lund i bakgrunden

Om Elite Hotel Ideon, Lund

Elite Hotel Ideon i Ideon Gateway är ett toppmodernt och trivsamt hotell. Här finns bekväma rum, flexibla konferenslokaler samt gym och bastu. Hotellet är en inbjudande mötesplats i Lund med en restaurang. Ett utmärkt val för såväl barnfamiljer som affärsgäster.