Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Ansvarig Förstekock till The Bishops Arms Jönköping

The Bishops Arms Jönköping är en mysig brittiskinspirerad gastropub beläget runt hörnet av Jönköpings vackraste byggnader. Med ett centralt läge vid Vätterns södra strand i anknytning till Elite Stora Hotellet. Puben är en blandning av restaurang och bar där fokus ligger på hantverksmässigt och noga utvald mat och dryck för alla smaker. En plats för dig som gillar god mat och dryck i en gedigen och avslappnad brittisk pubmiljö.

Vi tillagar maten från grunden av lokala råvaror. På menyn hittar du allt ifrån klassiska pubrätter som högrevsburgare och Fish´n Chips till mindre smårätter och välsmakande desserter, och givetvis kan du alltid hitta glutenfria, vegetariska och veganska mat- och dryckesalternativ.

Som Förstekock på The Bishops Arms i Jönköping ansvarar du för kökets drift. Du har ansvar över leveranskvalitet samt säkerhet över den mat som serveras.

Du har inköpsansvar samt personalansvar och du utgår från driften.

Du planerar, arbetsleder, schemalägger, rekryterar samt utbildar din personal för att följa våra policies och standards tillsammans med din närmaste chef, Köksmästaren. 

Utöver det, har du ett delat ansvar att tillsammans med serveringspersonal och andra kollegor leverera en helhetsupplevelse som överträffar våra gästers förväntningar. 


Vi ser gärna att:

- Du har minst tre års erfarenhet av arbete i à la carte-kök

- Du talar svenska eller engelska obehindrat

- Du har förmågan att föreslå ändringar för att kontinuerligt bibehålla och höja kvaliteten på den mat som vi serverar

- Du är bra på att samarbeta med andra

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande, mest kvälltid
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: Nisse Svensson, 0735927097, nisse.svensson@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad Jönköping
Hotell
Elite Stora Hotellet, Jönköping
Publiceringsdatum 11 mars
Rekryterande chef Gustav Kalogirou (gustav.kalogirou@elite.se)
Sök nu

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Om Elite Stora Hotellet, Jönköping

I en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt och utsökt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet. Jönköpings gågata passerar hotellets ena gavel vilket gör att du har nära till både shopping och nöjesliv.