Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Kökschef i hjärtat av Elite Hotel Mimer - restaurang artonnittiosju

Är drömmen att driva din egen restaurang? 

Vi söker nu en Kökschef med höga ambitioner som vill utvecklas med oss.

Vad är artonnittiosjus vision:

Vår matlagning grundar sig på frihet, frihet att jobba med olika tekniker, överraskande smakkombinationer och med inspiration från många olika världsdelar – allt blandat men ändå med en harmoni. Alla våra rätter serveras som hel- eller halv, för det är så vi tycker om att äta – genom att dela och prova många smaker.

Vår riktning genom allt är att vi vill låta människor samlas runt mat och dryck – det gillar vi!

Som restaurang på ett hotell har vi en verksamhet som nästan pågår dygnet runt, det innebär också att vi jobbar med så mycket mer än en a la carte. Vi får jobba med stora beställningar så väl som med avsmakningsmenyer och det sker varje vecka.
Vi jobbar i ett nytt, fräscht kök som är öppet ut mot restaurangen så att vi alltid har kontakt med servisen, kontroll över matsalen och så att våra gäster får se både oss och vår matlagning.

Som arbetsplats är vi snabbfotade, prestigelösa och drivna – vi säger hellre ’ja’ och testar nya idéer än att avvakta, vi vågar prova och vi vill att nya idéer och tankar ska komma från alla i teamet – alla ska vara med och driva Mimer och artonnittiosju framåt!

Din Roll:

  • Personalansvar
    Ansvarig för schema, anställningsbevis, arbetsmiljö och att alla lagar och regler efterföljs ur ett arbetsrättsligt perspektiv. Utöver detta är du ansvarig för kommunikation och välmåendet inom din arbetsgrupp för att säkerställa en god arbetsmiljö och att vi håller vår målsättning om att vara en attraktiv arbetsgivare.

  • Resultatansvar
    • Timmar, mäts i effektivitet (försäljning per arbetad timme bla.)
    • Inköp, mäts i andel av försäljning.
    • Bruttovinst
    • Försäljning av alla delar du ansvarar för och de delar som läggs till inom ramen för ditt ansvarsområde.

  • Kvalité och Värdskap
    • Du ansvarar för att vi säkerställer uppfyllandet av alla krav gällande livsmedels- och serveringstillstånd.
      • Utbildning av alla medarbetare gällande hygienfrågor
      • Systematiskt arbete för att säkerställa livsmedelssäkerhet
      • Egenkontroll
    • Helhetsintryck från gästen (Loopon, Booking.com, Tripadvisor)
    • Måldrivande aktiviter för din avdelning där du längst fram arbetar med din grupp för att skapa en effektiv organisation, smarta arbetssätt som innebär ett resultat av hög kvalité när det gäller den upplevelse vi levererar till gästen.
    • Ett närvarande ledarskap som sätter tonen och känslan bland våra medarbetare när det gäller vilken känsla vi vill stå för.


Personliga kvalitéer:

Som ledare för en grupp med människor och som en nyckelperson i vår organisation besitter du en del personliga egenskaper som är oerhört viktiga för vår framgång.

  • Du är positiv och lösningsorienterad – du fokuserar på att hitta gemensamma lösningar med perspektivet: Hela hotellet
  • Du är kommunikativ, lyhörd för alla i organisationen, tydlig, ärlig och duktig på att lyssna av.
  • Du är duktig på att uppmuntra andra och sprida energi bland alla medarbetare och avdelningar.
  • Du är lojal gentemot dina kollegor (andra avdelningsansvariga).
  • Du arbetar proaktivt och planerar långt fram – allt för att säkerställa hotellets framgång och gästernas upplevelse.


Så tveka inte att skicka in din ansökan till en resa att fortsätta utveckla och driva en fantastisk restaurang och ett magiskt team. 

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande
  • Omfattning: 100%
  • Start: Enl överenskommelse
  • Lön: Enl överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: Lina Fällman Hotelldirektör 
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad Umeå
Hotell
Elite Hotel Mimer
Publiceringsdatum 27 februari
Rekryterande chef Lina Fällman (lina.fallman@elite.se)
Sista ansökningsdag 30 april
Sök nu

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Pampiga tegelfasaden av Elite Hotel Mimer med träd framför

Om Elite Hotel Mimer

Den anrika skolbyggnaden från 1897 är nu vackert transformerad till ett härligt kvalitetshotell med högsta standard mitt i centrala Umeå. Här erbjuds unika rum med generös takhöjd, en spektakulär restaurang och gym och relaxavdelning.