Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotellpaket Malmö

Strand och hav med utsikt över Malmö

När du vill resa iväg snabbt och enkelt ska du boka ett sista minuten hotell i Malmö här på Elite Hotels! Vi har flera vackra hotell i Malmö till sista minuten priser. Bo i ett mysigt hotellrum med sköna sängar och få tillgång till allt fantastiskt Malmö har att erbjuda precis utanför dörren.

BOKA DITT SISTA MINUTEN HOTELL I MALMÖ

Elite Hotels har tre mysiga hotell i Malmö som alla är centralt belägna med gångavstånd till det mesta. Här hittar du bra shopping och ett rikt utbud av nöjen och kultur som gör denna staden perfekt för en spontansemester. Håll koll på våra erbjudanden och boka ditt sista minuten hotell i Malmö där du kan njuta i vår relaxavdelning, dricka goda drinkar i hotellbaren och äta fantastiska middagar i vår restaurang. Kom sedan tillbaka till ditt eleganta hotellrum och kryp ner i en skön säng där du själv har valt kudde från vår exklusiva kuddmeny. När du vaknar har vi dukat fram en stor och härlig frukostbuffé som är den perfekta starten på dagen.

Malmö

Elite Hotel Esplanade, Malmö

Master Johansgatan 15, 211 21 Malmö
Medlemspris 708 SEK/Natt
Mer om hotellet
Malmö

Elite Hotel Savoy, Malmö

Norra Vallgatan 62, 211 22 Malmö
Medlemspris 712 SEK/Natt
Mer om hotellet
Malmö

Elite Plaza Hotel, Malmö

Gustav Adolfs Torg 49, 201 80 Malmö
Medlemspris 821 SEK/Natt
Mer om hotellet

BO PÅ ELITE HOTELS NÄR DU RESER I SISTA MINUTEN

Är du flexibel med vilka datum du kan åka iväg och har inga problem med att resa med kort varsel? Kolla efter våra sista minuten hotell i Malmö och du kan spara mycket pengar på ditt boende. Du bor alltid på hotell med hög standard och serviceinriktad personal som finns till för att hjälpa dig. Alla våra hotell i Malmö ligger dessutom centralt med bussar och tåg precis utanför dörren så att du enkelt kan ta dig dit du vill. Fråga gärna i receptionen om du vill ha tips på vad du kan hitta på i fantastiska Malmö.