Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Använd poäng

GRIDFILTERS

Inga resultat

Säng i juniorsvit på Elite Hotel  Eden Park in Stockholm.

Bonusnatt


Från 8 500 Poäng

Använd dina välförtjänta poäng till en bonusnatt på något av våra hotell! Vi har alla våra rumstyper öppna för bokning. Poängkostnad för en bonusnatt är beroende av rumskategori och hotell. När du är inloggad kan du söka på ditt favorithotell på sidan för bonusnätter, du hittar den via knappen här nedanför. 


Detaljbild på en rund kristallkrona från Elite Stadshotellet i Karlstad

Presentkort


Från 25 000 Poäng

Presentkortet kan användas på alla våra hotell* runt om i Sverige. Perfekt att ge bort som present! Leveranstid cirka 1 vecka.

*Gäller ej på Elite Eden Park Hotel i Stockholm.

En person i ljusa jeans och mönstrad topp läser en digital bok på en läsplatta. Överst i bilden syns företagsloggan för Storytel.

Ljudböcker - Storytel


Från 3 000 Poäng

Förgyll dagarna med en ljudbok via Storytel - Sveriges största ljudbokstjänst! När du köper ett presentkort på abonnemanget Unlimited får du lyssna obegränsat mycket under en eller 3 månader.

Presentkoden levereras via e-post inom en vardag.Restaurang med olika sittdelar, barbord och fotöljer på Elite Grand Hotel i Gävle.

Restaurangvoucher


Från 7 500 Poäng

Unna dig ett besök på någon av våra hotellrestauranger i Elite Hotels regi eller på The Bishops Arms. Vouchern gäller som hel- eller delbetalning för mat och dryck. Leveranstid ca. 1 vecka (kontakta member@elite.se om du planerar att använda checken de närmaste dagarna).
Uppdukad frukost på ett vitt bord med kaffekopp, juiceglas, färska bär och smörgås.

Frukostvoucher


Från 3 000 Poäng

Bjud någon på frukost och få en extra bra start på dagen! Med en frukostvoucher är du välkommen att avnjuta en härlig frukost på något av våra hotell. Vouchern gäller alla dagar i veckan och är giltig i 12 månader från utställt datum. Lämnas till frukostvärden i restaurangen. Leveranstid ca. 1 vecka (kontakta member@elite.se om du planerar att använda checken de närmaste dagarna). Vänligen kontakta hotellrestaurangen innan besöket då vouchern gäller i mån av plats.Tre små barn sitter på blåa pinnstolar i ett vitt rum. En fjärde tom stol står bredvid dem.

Barncancerfonden


Från 5 000 Poäng

Skänk dina poäng till Barncancerfonden. Poängen används till frinätter för drabbade familjer. Det finns ingen gräns för hur mycket du kan skänka. Välj något av beloppen nedan eller skänk ett valfritt belopp genom att mejla member@elite.se

En kvinna sitter på huk utanför en parkerad blå bil i stadsmiljö. Ett barn står bakom kvinnan och håller för hennes ögon.

Hyrbil


Från 20 000 Poäng

Behöver du bil över helgen eller bara för en dag? Använd dina poäng till att hyra en bil med Europcar under en helg eller ett dygn. Erbjudandet gäller endast bilhyror i Sverige. Vid hyra över helgen får du ha bilen från fredag kl. 8.00 till måndag kl. 8.00. Moms, försäkring (självriskreducering för skada och stöld) samt fria mil ingår, bensin tillkommer. Vid bokning återkommer Service Center inom kort med bokningsbekräftelse.
Ett flygplan i luften ovanför molnen märkt med företagsloggan Flyg BRA

Inrikesresa


Från 12 500 Poäng

Använd dina poäng till en inrikesresa med flygbolaget BRA! Läs mer om BRA:s destinationer och annat på www.flygbra.se. Resor är bokningsbara alla dagar i veckan och är ej ombokningsbara. Vid bokning återkommer vårt Service Center inom kort med en bokningsbekräftelse.

Notera att en resa som kräver mellanlandning räknas som två resor.En fallskärmshoppare i luften. På fallskärmen syns företagsloggan "live it"

Live it upplevelser


Från 10 000 Poäng

Live its upplevelsebox innehåller mer än 95 oförglömliga upplevelser över hela landet. Mottagaren får välja bland allt från vinprovningar och skönhetsbehandlingar till adrenalinfyllda äventyr. Boxen är giltig i ett år så det finns gott om tid att uppleva något nytt. Leveranstid 1-2 veckor.

OBS! Boxen kan bara skickas till adresser inom Sverige.


_