Om erbjudandet

När fysiska möten blir allt svårare att hålla måste man tänka annorlunda. Elite Hotel Academia går nu samman med det lokala event- och teknikföretaget Scenteknik och möjliggör för digitala möten på en ny nivå.

I en tid med ovisshet, tomma kontor och tvära kast blir det allt med tydligt att kommunikation aldrig varit så viktigt som nu. För att människor ska kunna fortsätta att mötas, informera, kreera och skapa nya möjligheter har  en konferenslokal i hotellet byggts om för att ge plats åt ett streamcenter med det allra senaste inom teknik.

Här kommer kunder ha möjlighet att genomföra kvalitativa videokonferenser och seminarium, webbinar och föreläsningar på professionell nivå med full teknisk support. Ledning- och informationsmöten, rapporter, livesända produktpresentationer och presskonferenser är bara några av de ärenden som man redan fått en stor efterfrågan på. Streamcentret är utrustad med två kameror, ljud, ljus samt en högupplöst LED-skärm som mäter hela 2x3,5 meter. Valet finns att gå live direkt eller spela in på plats för att sända vid ett senare tillfälle.

På hotellet finns alla tänkbara bekvämligheter och faciliteter att tillgå. Vi bemannar studion med våra serviceinriktade tekniker som garanterar driftsäkerhet under evenemanget.

Fakta & Detaljer

Säkerhet

  • All personal är frisk och feberfri.
  • Lokalen blir återkommande rengjord.
  • Alla kontaktytor rengörs mellan sändningarna.
  • I studion finns tillgång till desinfektionsmedel.
  • Vi genomför ett rutinmässigt arbete för att säkerställa att arbetsmiljön hålls säker och hälsosam för alla.
  • För oss är säkerheten för er och vår personal det absolut viktigaste i denna situation.

Pris

Streaming från 32 600 kr
Videokonferens från 15 000 kr
I priset ingår ett streamcenter med den allra senaste tekniken
Priserna är ex moms