Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Servitris/servitör sökes till Lagerlunden i Växjö

Om tjänsten


Restaurang Lagerlunden i Växjö söker nu nya medarbetare till vårt team. Du som söker tjänsten skall ha serveringsvana samt minst 3 års erfarenhet från liknande tjänster inom restaurangbranschen. Som servitris/servitör hos oss ska du ha goda kunskaper inom mat och dryck, brinna för service och ha god samarbetsförmåga. Meriterande är barutbildning alternativt erfarenhet av tidigare bararbete.

Som person är du utåtriktad och engagerad samt har en positiv attityd. Arbetstiderna varierar både dag och kvällsarbete. Tjänstgöringsgrad 75%. Vi arbetar med löpande rekrytering, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Om Elite Stadshotellet, Växjö


Elite Stadshotellet är ett pampigt och vackert hotell med anor från 1853 som ligger mitt i Växjös centrum med affärer, restauranger och centralstationen alldeles inpå knuten. På hotellet finns restaurang Lagerlunden Bistro & Bar som serverar både lunch och middag. På kvällarna kan man njuta av det breda urvalet av öl och whisky på The Bishops Arms Pub. Nattklubben Grace är öppen till sent på helgerna. Elite Stadshotellet ligger endast 100 meter från Växjös tågstation och 15 minuters bilresa från Växjös flygplats.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad
Växjö
Rekryterande chef
Anton Ramming
_