Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Kock till Elite Plaza Hotel och The Bishops Arms, Örnsköldsvik

Om tjänsten


Hos oss finns en restaurang, The Bishops Arms, som är en viktig mötesplats såväl för Öviksbor som för hotellets gäster och våra konferensgäster. Hit vill vi förstärka vårt team med en duktig kock. Du som söker har relevant kockutbildning och minst tre års erfarenhet av yrket. Som person är du ambitiös, engagerad och ansvarstagande. Till din profil hör att du är ordningsam, har ett glatt humör och en positiv inställning. Du är bra på att samarbeta, har passion för kvalitet och brinner för att laga mat.


Arbetstid/omfattning

Tillsvidareanställning på 100 % med omgående tillträde. Arbetstiden är varierande, såväl dagtid som kvällstid samt tjänstgöring varannan helg.


Kontaktperson för frågor

För frågor kring tjänsten kontakta köksmästare Johan Kindberg, på johan.kindberg@elite.se eller tfn 070-258 08 29.


Ansökan

Vi håller fortlöpande intervjuer, skicka in din ansökan snarast. Tillträde inom kort.


Välkommen med din ansökan!

Om Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik


Elite Plaza Hotel ligger centralt beläget vid hamnen på Hotellgatan i Örnsköldsvik. Byggnaden invigdes 2013 och är stadens högsta med härlig utsikt och relaxavdelning längst upp. Gastropuben The Bishops Arms ligger i anslutning till hotellet och erbjuder på sommaren en populär uteservering. Konferenslokaler finns både på hotellet och på närliggande Arken Konferens.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad
Örnsköldsvik
Rekryterande chef
Johan Kindberg
_