Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Frukostpersonal

Om tjänsten


Frukosten är det viktigaste målet på hela dagen!

Vi söker personer som vill vara med och skapa den bästa frukosten. Vi söker dig som både gillar att vara del av ett team och kan ta eget ansvar. Vi vill att du har vana av service från café, hotell och/eller restaurang. Vi önskar att din erfarenhet styrks av dokumentation och referenser.

Hos oss finns möjligheter för sommarvikariat, extra, helger, deltid samt heltid och tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tillsammans ska vi bygga ett team, vi ser att olikheter bygger en helhet.

Du har god samarbetsförmåga, positiv utstrålning och tycker om att verka i en bransch som är i ständig utveckling. Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och ett öga för detaljer. Du är utåtriktad och engagerad och brinner för att sätta gästen i centrum. Goda språkkunskaper i engelska och svenska är ett krav.

Ansökningar skickas till Carolina.dettner@elite.se

Välkommen med din ansökan!

Om Elite Plaza Hotel, Göteborg


Elite Plaza Hotel ligger i en elegant klassisk byggnad i centrala Göteborg. Hotellet erbjuder gammaldags komfort med moderna bekvämligheter. Här finns gratis Wi-Fi och smakfullt inredda rum med LCD-TV. Alla bekväma rum på Elite Plaza Hotel har minibar, kabel-TV och värdeskåp. Rummen är nyrenoverade och inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design. Restaurang Swea Wine & Dine ligger i hjärtat av Elite Plaza Hotel, närmare bestämt på den före detta utegården, och erbjuder elegant gourmetmat som tillagas med närproducerade råvaror. Drinkar kan avnjutas på Plaza Bar och på puben The Bishop's Arms i brittisk stil. Du kan koppla av i relaxavdelningen, komplett med bastu och ett välutrustat gym. Exklusiv spaservice på det närliggande Elite Park Avenue Hotel är också tillgängligt för Plazas gäster. Svenska Mässan och Liseberg ligger cirka 8 minuters bilresa från hotellet.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad
Göteborg
Rekryterande chef
Nicklas Stenström
_