Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Caféchef Paolo's Örebro

Om tjänsten


PAOLO´s är ett café- och restaurangkoncept med rötter i den italienska mattraditionen. Konceptet handlar om en livsstil ”från morgon till kväll” som erbjuder det bästa från det italienska köket. Här finns ett stort urval av kaffe, öl, vin, pizza, lasagne, panini, bakverk m.m. Allt som serveras är tillagat av noga utvalda och förstklassiga råvaror. PAOLO´s ingår i koncernen Elite Hotels of Sweden och finns även i Lund och Helsingborg.

PAOLO´s i Örebro söker nu en caféchef.

Tjänsten innebär att du ansvarar för ekonomiska utfall, budget och driver verksamheten framåt. Du bör vara resultatorienterad och tycka om att jobba mot uppsatta mål. I dina arbetsuppgifter ingår även personalansvar som inkluderar schemaläggning, uppföljning av timmar, utveckling av medarbetare och rekrytering m.m. Det ingår även ansvar för inköp och inventering.

Som caféchef på Paolo´s arbetar du aktivt i driften och därför bör du älska mötet med gäster och sätta värde i att alltid överträffa gästernas förväntningar med bästa tänkbara service och med ett leende på läpparna. Du arbetar under flexibel arbetstid och fördelar tiden under såväl vardag som helg.

Du har en väl dokumenterad erfarenhet från att leda och driva verksamhet inom restaurang och/eller cafébranschen. Vi ser gärna att du arbetat i en ledande befattning i minst 2 år. Du är en utmärkt ledare som kan entusiasmera medarbetare och skapa en god arbetsmiljö med fina arbetsresultat.

Du kommer att arbeta i attraktiv miljö med ett härligt team där det ställs krav på att du har hög social kompetens, god samarbetsförmåga och är pålitlig. Du har även en positiv utstrålning samt hög stresstålighet.

Då vi har många utländska gäster ska du kunna kommunicera obehindrat på engelska. Meriterande om du är utbildad barista. Självklart har du ett stort intresse för mat och dryck.

Tjänsten är heltid och tillträds så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten, kontakta annica.lindkvist@elite.se Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Elite Stora Hotellet, Örebro


I en anrik byggnad från 1858, vackert belägen mitt i city intill Svartån och Örebro Slott erbjuder vi 160 moderna rum. Med fem minuters promenad från tåg och buss samt goda parkeringsmöjligheter alldeles intill hotellet förenklar ditt besök hos Elite Stora Hotellet. Hotellet erbjuder ett varierat restaurangutbud. Välj mellan à la carte restaurangen Slottskällaren, The Bishop’s Arms med ett stort öl- och whiskysortiment samt trevlig pubmeny eller besök vår italienska restaurang och café Paolo’s. För dig som vill ha puls så finns ett flertal barer, uteserveringar och nattklubbar belägna en kort promenad från hotellet. Söker du avkoppling så finns det fina promenadstråk längs med Svartån med möjlighet till flera vackra stopp längs med vägen bl a i Stadsparken, Wadköping och natursköna Oset, precis vid Hjälmaren.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad
Örebro
Rekryterande chef
Annica Lindkvist
_