Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Baransvarig till Hotel Mollberg

Om tjänsten


Dina arbetsuppgifter är i första hand att, tillsammans med teamet, skapa upplevelser för gästen. Utöver detta tar du ansvar för alla de arbetsuppgifter och sysslor som tillhör den daglig driften av baren.

Tillsammans med restaurangledningen så kommer du att vara ansvarig för utvecklingen utav våran nya cocktailbar- och lounge.

Du är lösningsorienterad och duktig på att engagera, har ett gott tålamod och ser dig själv som nyfiken och utvecklingsbar.

Som baransvarig arbetar du tillsammans med ett engagerat team och tillsammans levererar vi hög kvalitet, förstklassig service och trevlig atmosfär.

Du möter våra gäster och är inte rädd för att hugga i där det behövs och allra helst att hjälpa oss till en positiv försäljningsutveckling mot våra satta försäljningsmål.

Profil:

Om du har ett brinnande intresse för mat och service kommer du att trivas i den är rollen. Du har passion för att jobba med service och människor samt en stor portion humor då du ska vara med att bidra till att skapa en positiv upplevelse för våra gäster och kollegor. Då vi ställer höga krav på våra medarbetare tror vi att du har minst 3 år arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har

-Erfarenhet och kunskap av dryck samt cocktails.
-God samarbetsförmåga.
-Känsla för service.
-Stresstålig och gillar att arbeta i ett högt tempo

-Minst 3 års erfarenhet inom bar.
-Fungerar bra i grupp

Vad erbjuder vi

-Ett nytt koncept

-Ett härligt team med "vi känsla"

-En utvecklande och social arbetsplats

Ansökan och tillträde:
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske före sista ansökningsdag den 30 maj. Tillträde och lön efter överenskommelse.

100% Heltid

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Restaurangchef Goran Petrusic

Skicka gärna CV samt personligt brev till

restaurang.mollberg@elite.se

Om Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Mitt i centrala Helsingborg ligger ett av Sveriges äldsta hotell placerat på Stortorget med stadens utbud utanför entrén. Historiens vingslag gör sig gällande redan i den anrika receptionen. Våra 131 hotellrum är personliga både till utseende och form tack vare den historiska byggnaden. Här finns ocksåden alldelesnyöppnade fransk/svenska restaurangen At Mollberg, italienska caféet Paolo´s och engelska puben The Bishop’s Arms.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad
Helsingborg
Rekryterande chef
Silvester Mujkic
_