Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Är du vår nya biträdande restaurangchef & hovmästare?

Om tjänsten


För att vara rätt för denna tjänst ska du brinna för service och gott gästbemötande. Du ska ha en positiv inställning och ett öppet och trevligt sätt, och framförallt ett stort driv. Du ska se lösningar istället för problem och måste vara lyhörd och närvarande - både när gäller gästerna och personalen. Vi tänker att du är en person som gör det lilla extra och gärna levererar utöver förväntningarna samt är bra på administrativt arbete. Vi vill att du har en bakgrund inom restaurangbranschen och har haft en roll som innebär stort eget ansvar. Vi ser även att du har goda kunskaper inom vin och dryck.

Dina huvudsakliga ansvarsområden
I din roll ska du leda, inspirera och motivera dina medarbetare till att leverera service som får våra gäster att känna sig som hemma. Du ska kvalitetssäkra gästupplevelsen, bemöta och lösa eventuella klagomål på plats, driva merförsäljning, lära upp personal och dela upp det dagliga arbetet i matsalen. För att lyckas i din roll ser vi att du är modig, prestigelös och flexibel!

För den administrativa delen av tjänsten ser vi att du är lösningsinriktad, snabb på genomförande och strukturerad. Det administrativa arbetet består främst av att stötta restaurangchefen i det dagliga arbete och utvecklingen av F&B avdelningen, ansvara för beställningar, bemanning av matsalen samt övriga uppgifter som utvecklar och organiserar F&B avdelningen.

Din erfarenhet

• En relevant utbildning

• Minst 5-års erfarenhet av liknande arbete

• Ledarskapserfarenheter

• Goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)

• Goda datakunskaper i Officepaketet

• Goda Mat- och dryckeskunskaper

• Är glad och en inspirerande person

• Är noggrann & har känsla för detaljer


Meriterande

• Kunskap i Micros

• Kunskap i Opera

• Kunskap i ytterligare språk


Arbetstid/Omfattning
Som biträdande restaurangchef och hovmästare rapporterar du till restaurangchefen.

Vi söker en heltidsanställd biträdande restaurangchef och hovmästare samt hovmästare för extraanställning/ varannan helg. Du arbetar operativt vilket innebär alla tider på dagen och alla dagar på året.

Start: Från februari

Kontaktperson för frågor
Vid frågor kontakta Sandra Lepierre, sandra.lepierre@elite.se.

Om Elite Hotel Marina Tower, Stockholm


Elite Hotel Marina Tower är vackert beläget vid vattnet, bara några minuter från Stockholm city. Hotellet har 186 rum varav många med havsutsikt. Här erbjuds Sturebadet Marina Tower med bastu, pool, gym och hamam samt restaurang med uteservering. Hotellet har bra kommunikationer, båt till Nybroviken avgår från kajen utanför, buss och tåg finns inom kort gångavstånd.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
21 december
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
31 januari
Rekryterande chef
Sandra Le Pierre
_