Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Supervisor till receptionen Elite Hotel Ideon, Lund 100%

Om tjänsten


Vill du ingå i ett fantastiskt team och arbeta med service, kvalité och utveckling?


Till receptionsteamet på Elite Hotel Ideon i Lund söker vi nu en supervisor. Tjänsten som är på 100% är fördelad med 80 % reception och 20 % supervisor.

Som receptionist är du hotellets ansikte utåt och kommer arbeta i hotellets kärna. Därför är det viktigt att du har absolut högsta känsla för service, kvalitet och värdskap. Du trivs i en miljö med mycket rörelse, är van vid problemlösning och har lätt för att samarbeta med alla avdelningar på hotellet.

Arbetet i vår reception består av ett professionellt gästbemötande, in- och utcheckning, hantering av telefonväxel, bokningar, allmän conciergeservice samt att hålla lobby och receptionsområde i bästa skick.

Som supervisor kommer du att arbeta med bl.a. schemaläggning, kvalitetssäkring av rutiner och introduktion av nya kollegor.

Goda språkkunskaper och erfarenheter av hotellsystemet opera är starkt meriterande. Att aktivt arbeta med merförsäljning ser vi som självklart. Som person trivs du med att förgylla våra gästers och dina kollegors tillvaro både vardag som helg.

Känner du dig träffad av ovanstående och dessutom kan förmedla en känsla till våra gäster under mottot: -Tradition, Kvalitet och Flärd så ser vi fram emot din ansökan!

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan!

Om Elite Hotel Ideon, Lund


Elite Hotel Ideon är placerat i norra delen av Lund och är en del av stadens högsta byggnad Ideon Gateway. Från den närliggande och vältrafikerade busshållplatsen tar du dig smidigt till Lunds centralstation samt Malmö och flygplatsen Malmö Airport. För den bilburne finns goda parkeringsmöjligheter i det intilliggande parkeringsgaraget. Elite Hotel Ideons 178 hotellrum är smakfullt inrädda och många har en fin utsikt över omnejden. Alla gäster har fri tillgång till trådlöst internet samt hotellets relaxavdelning med gym och bastu. I bottenplan finns två utsökta restaurangalternativ i form av a´la carte restaurangen NorthEast samt det italienska caféet och restaurangen Paolo’s.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
5 mars
Stad
Lund
Sista ansökningsdatum
25 mars
Rekryterande chef
Lars Ekelund
_