Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Receptionist till Elite Hotel Carolina Tower

Om tjänsten


Vi söker dig som är ett genuint serviceproffs och som vill bli en del av vårt härliga och proffsiga receptionsteam!

I vårt team idag jobbar ett glatt gäng med blandad bakgrund. En del har jobbat för Elite Hotels tidigare och några är helt nya inom hotellbranschen. Vi värdesätter varje individs personlighet och gillar att utveckla våra medarbetares styrkor och intressen.

Arbetet i receptionen

Som receptionist kommer du att arbeta i hotellets hjärta och bli gästens första intryck. I vårt team är varje medarbetare en viktig nyckelperson, som bidrar till att samarbetet fungerar väl mellan de olika avdelningarna. Därför är det viktigt att du har bästa känsla för förstklassig service, samt bidrar varje dag till att ge våra gäster en exceptionell upplevelse. Vi söker dig som är stresstålig, van att arbeta med många saker samtidigt och alltid ger ett glatt och positivt intryck.

Arbetet i vår reception och består av in- och utcheckning av gäster, hantering av telefonväxel, kassa, bokningar, konferens, administrativa uppgifter, conciergeservice samt att hålla lobby och receptionsområde i bästa skick.

Vem är du?

Som person ser vi gärna att du är du flexibel, har lätt att anpassa dig till olika situationer med ödmjukhet och initiativförmåga. Du brinner för god service, är ansvarsfull och jobbar för höga kvalitetsmål. Goda språkkunskaper är ett krav och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Flera språk och erfarenhet av hotellsystemet Opera är meriterande. Vi ser helst att du har minst ett års dokumenterad vana och erfarenhet av arbete i hotellreception.

Omfattning och start

Vi söker just nu en person till en heltidstjänst, med omgående start. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Frågor?

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta vår Receptions- & konferenschef Caroline Simonsson på 08-4000 71 00 eller caroline.simonsson@elite.se

Om Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm


Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds 221 hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, skygym och relaxavdelning och en restaurang med uteservering.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad
Stockholm
Rekryterande chef
Caroline Simonsson
_