Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

RECEPTIONIST EXTRA VID BEHOV OCH SOMMAR SÖKES TILL ELITE HOTEL ADLON, STOCKHOLM

Om tjänsten


Är du vår nya receptionist?

Vi på Elite Hotel Adlon söker dig som är ett genuint serviceproffs och med en fantastisk känsla för hög kvalité och personlig service.

Som receptionist kommer du att arbeta i hotellets kärna och bli gästens första intryck. I vårt team är varje medarbetare en viktig nyckelperson, som bidrar till att samarbetet fungerar väl mellan de olika avdelningarna. Det är därför av största vikt, att du har absolut bästa känsla för förstklassig service, samt bidrar till att ge våra gäster en exceptionellt god gästupplevelse. Vi söker dig som är stresstålig, van att arbeta med många saker samtidigt och att du alltid ger ett glatt och positivt intryck.

Du är flexibel, har lätt att anpassa dig till olika situationer med ödmjukhet och initiativförmåga. Du brinner för god service, är ansvarsfull och jobbar för höga kvalitetsmål. Goda språkkunskaper är ett krav och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift, samt gärna ett tredje språk. Erfarenheter av hotellsystemet Opera är meriterande. Vi ser helst att du har minst ett års dokumenterad vana och erfarenhet av arbete i hotellreception.

Arbetet i vår reception består av in- och utcheckning, hantering av telefonväxel, kassa, bokningar, konferens, administrativa uppgifter, concierge service, samt hålla lobby och receptionsområde i bästa skick.

Arbetstider

Arbetstiderna är varierande och i huvudsak kvällar och helger, men även dagpass förekommer. Vi tror att detta kan vara kan vara en bra kombination för dig som t ex studerar i Stockholm med omnejd.

Lön

Timlön enligt överenskommelse

Vi tar emot ansökan via e-post. Gärna med foto. Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person till vårt fantastiska team i receptionen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Elite Hotel Adlon, Stockholm


Charmiga Elite Hotel Adlon är centralt beläget intill Centralstationen och Arlanda Express. Här bor du med närhet till Stockholms attraktioner och med bästa tänkbara kommunikationer. Hotellet erbjuder 121 hotellrum och den trevliga restaurangen Kött- och Fiskbaren som drivs av stjärnkocken Melker Andersson och Grupp F12.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad
Stockholm
Rekryterande chef
Jeanette Sjölund
_