Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Nattreceptionist till Elite Hotel Academia

Om tjänsten


Vi söker nu en ny kollega till vårt härliga team i receptionen på Elite Hotel Academia.

Arbetet innebär ett vikariat om ca 2 år varannan vecka natt med goda möjligheter till förlängning. Du är en nattuggla som trivs att arbeta 7 nätter i rad för att sedan vara ledig 7 dagar i rad.

På Elite Hotels värdesätter vi rätt attityd och rätt drivkrafter högt, men viss erfarenhet att utgå ifrån är nödvändig i denna roll då du snabbt kommer att få stort eget ansvar. Vi ser därför gärna att du har direkt erfarenhet av arbete i hotellreception där du har arbetat med in- och utcheckning, hantering av telefonväxel, kassa och bokningar. Du kommer aktivt att arbeta med merförsäljning och se det som en service till våra gäster är en självklarhet för oss.

Det är meriterande om du har goda språkkunskaper utöver flytande svenska och erfarenheter av hotellsystemet Opera eller Scorpio.

För att vårt hotell ska vara en högklassig upplevelse för våra gäster, måste samarbetet mellan alla avdelningar fungerar väl. Därför är det viktigt att du är en naturlig lagspelare som är ansvarstagande, strukturerad, initiativtagande, arbetar effektivt och med enkelhet hanterar ett högt tempo.

Arbetstid/Varaktighet

Arbetet innebär varannan vecka natt kl. 22.30 - 07.45. Varierande arbetstider kan förekomma.

Start

Enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

Ansökan

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kommer bli tillsatt när vi har hittat rätt person. Vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

För frågor om tjänsten, kontakta Receptionschef Andreas Olovsson. E-post: andreas.olovsson@elite.se

Ansökningar via mail tas ej emot.

Om Elite Hotel Academia, Uppsala


Nu har vi slagit upp portarna till vårt första hotell i Uppsala, Elite Hotel Academia. Med absoluta toppläge, precis intill centralstationen i det gamla posthuset. Elite Hotel Academia erbjuder 198 flärdfullt inredda rum, 9 konferenslokaler samt gym med relaxavdelning och bastu. Hotellet ligger på gångavstånd från Uppsala Konsert & Kongress och endast 20 minuter från Arlanda.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
10 maj
Stad
Uppsala
Sista ansökningsdatum
31 maj
Rekryterande chef
Andreas Olovsson
_