Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Nattportier/Guest Service

Om tjänsten


Vill du ingå i ett fantastiskt team och arbeta med service, kvalité och utveckling?

Till Elite Plaza Hotel I Göteborg söker vi nu en nattportier till vårt receptionsteam.

Som nattportier är du hotellets ansikte utåt och kommer arbeta i hotellets kärna. Därför är det viktigt att du har absolut högsta känsla för service, kvalitet och värdskap.

Arbetet som nattportier består av ett professionellt gästbemötande, in- och utcheckning, hantering av telefonväxel, bokningar, parkering av bilar, möblering av konferenslokaler, samt att hålla lobby och receptionsområde i bästa skick.

Vem är du?

Som person ser vi gärna att du är du flexibel, har lätt att anpassa dig till olika situationer med ödmjukhet och initiativförmåga. Du brinner för god service, är ansvarsfull och jobbar för höga kvalitetsmål. Goda språkkunskaper och erfarenheter av hotellsystemet Opera är starkt meriterande. Att aktivt arbeta med merförsäljning ser vi som självklart. Som person trivs du med att förgylla våra gästers och dina kollegors tillvaro både vardag som helg. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av att arbeta natt.

Känner du dig träffad av ovanstående och dessutom kan förmedla en känsla till våra gäster under mottot: -Tradition, Kvalitet och Flärd så ser vi fram emot din ansökan!

Praktikaliteter:

 • Arbetstider: 22.30-07.00
 • Omfattning: 70-75%
 • Krav: B körkort
 • Start: Enl överenskommelse
 • Lön: Enl avtal
 • För frågor om tjänsten kontakta: Receptions- & Konferenschef Jessica Valli på 031-7204015 eller Jessica.valli@elite.se
 • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

  Vi ser framemot att höra från dig!


Om Elite Plaza Hotel, Göteborg


Elite Plaza Hotel ligger i en elegant klassisk byggnad i centrala Göteborg. Hotellet erbjuder gammaldags komfort med moderna bekvämligheter. Här finns gratis Wi-Fi och smakfullt inredda rum med LCD-TV. Alla bekväma rum på Elite Plaza Hotel har minibar, kabel-TV och värdeskåp. Rummen är nyrenoverade och inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design. Restaurang Swea Wine & Dine ligger i hjärtat av Elite Plaza Hotel, närmare bestämt på den före detta utegården, och erbjuder elegant gourmetmat som tillagas med närproducerade råvaror. Drinkar kan avnjutas på Plaza Bar och på puben The Bishop's Arms i brittisk stil. Du kan koppla av i relaxavdelningen, komplett med bastu och ett välutrustat gym. Exklusiv spaservice på det närliggande Elite Park Avenue Hotel är också tillgängligt för Plazas gäster. Svenska Mässan och Liseberg ligger cirka 8 minuters bilresa från hotellet.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


 1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
 2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
 3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
22 oktober
Stad
Göteborg
Rekryterande chef
Jessica Valli
_