Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Nattportier Elite Stadshotellet Växjö

Om tjänsten


Vi söker nu en ny kollega till vårt härliga team i receptionen på Elite Stadshotellet i Växjö för att jobba natt hos oss.

Arbetet innebär att man jobbar natt på helg (fredag, lördag & söndag) var tredje vecka.
Passar dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning.

På Elite Hotels värdesätter vi rätt attityd och rätt drivkrafter högt, men viss erfarenhet att utgå ifrån är nödvändig i denna roll då du snabbt kommer att få stort eget ansvar. Vi ser därför gärna att du har direkt erfarenhet av arbete i hotellreception där du har arbetat med in- och utcheckning, hantering av telefonväxel, kassa och bokningar. Du kommer aktivt att arbeta med merförsäljning och se det som en service till våra gäster är en självklarhet för oss.

Det är meriterande om du har goda språkkunskaper utöver engelska samt flytande svenska och erfarenheter av hotellsystemet opera.

För att vårt hotell ska vara en högklassig upplevelse för våra gäster, måste samarbetet mellan alla avdelningar fungerar väl. Därför är det viktigt att du är en naturlig lagspelare som är ansvarstagande, strukturerad, initiativtagande, arbetar effektivt och med enkelhet hanterar ett högt tempo.

Arbetstid/Varaktighet

Arbetet innebär helg var tredje vecka natt, kl. 21.45-06.30

Start

Enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

Ansökan

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kommer bli tillsatt när vi har hittat rätt person. Vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

För frågor om tjänsten, kontakta Receptionschef Gabriella Roham, gabriella.roham@elite.se


Om Elite Stadshotellet, Växjö


Elite Stadshotellet är ett pampigt och vackert hotell med anor från 1853 som ligger mitt i Växjös centrum med affärer, restauranger och centralstationen alldeles inpå knuten. På hotellet finns restaurang Lagerlunden Bistro & Bar som serverar både lunch och middag. På kvällarna kan man njuta av det breda urvalet av öl och whisky på The Bishops Arms Pub. Nattklubben Grace är öppen till sent på helgerna. Elite Stadshotellet ligger endast 100 meter från Växjös tågstation och 15 minuters bilresa från Växjös flygplats.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
4 juli
Stad
Växjö
Rekryterande chef
Gabriella Roham
_